email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας: Αποκαλυπτήρια του μαρμάρινου γλυπτού που είναι αφιερωμένο στην Μικρασιάτισσα Μάνα (Φώτο – βίντεο)

διαφήμιση

Παρουσία του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά, ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, στην Πλατεία Μικρασιατών, τα αποκαλυπτήρια του μαρμάρινου γλυπτού που είναι αφιερωμένο στην Μικρασιάτισσα Μάνα και αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος “Διονύση Πασχάλη”.

Παρόντες εκτός από τον υφυπουργό και φυσικά το μεγάλο δωρητή κ. Πασχάλη ήταν οι τρεις δήμαρχοι της Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, Βαγγέλης Γερολιόλιος και Ανέστης Μανώλας, η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μάνη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυ Σκούφα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο Διοικητής της Π.Υ, ο Λιμενάρχης της Σκάλας Κατερίνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης κ Αναστασιάδης καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Αναστάσιος Μπογιατζής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πασχάλη που έκανε πράξη τη δέσμευσή του να φιλοτεχνηθεί και να αφιερωθεί ένα μνημείο στην προσφορά της Μικρασιάτισσας Μάνας.

Βίντεο από την εκδήλωση: Ομιλία από τον πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Αναστάσιο Μπογιατζή, Από την Εκπρόσωπο Ιδρύματος “Διονύση Πασχάλη”, Το Σμυρνέικο Μοιρολόι από την Άννα Πριόνα, και τα Αποκαλυπτήρια του Γλυπτού

Προσεχώς πλούσιο φωτορεπορτάζ και Βίντεο από της ομιλίες: Υφυπουργού Γεώργου Γεωργαντά, η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μάνη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυ Σκούφα, οι δήμαρχοι της Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, Βαγγέλης Γερολιόλιος και Ανέστης Μανώλας

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Εκδηλώσεις
4η Γιορτή Μελιού

Με συνέπεια και υπευθυνότητα , ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας και