email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΝΔ – Η κατανομή των αξιωμάτων στη ΔΕΕΠ Πιερίας

διαφήμιση

Η κατανομή των αξιωμάτων

Η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Πιερίας της ΝΔ, όπως αναδείχθηκε μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, έγινε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΕΠ Πιερίας στην Κατερίνη.

Στη συνεδρίαση έδωσαν το παρών ο Γενικός Συντονιστής των Οργανώσεων της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία Ηλίας Τάπρας και ο τομεάρχης Δ.Ε.Ε.Π. Πιερίας Λευτέρης Κλώνος καθώς και όλα τα μέλη του νεοεκλεγέντος οργάνου.

Σε πανηγυρικό και ενωτικό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση
Μέσα σε πνεύμα σύνθεσης, συνεργασίας και ενότητας πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 02.11 το απόγευμα, η πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Μπρουσκέλης συνεχάρη όλα τα μέλη για την εκλογή τους στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές και ευχήθηκε καλή δύναμη και δημιουργική θητεία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας που είναι καθοριστική για την ανάδειξη των προβλημάτων της Πιερίας. «Η Νέα Δημοκρατία αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία και τους προβληματισμούς των συμπολιτών μας, τους οποίους η κομματική μας οργάνωση θα μεταφέρει στην κεντρική εξουσία».

Στη συνέχεια, ο κ. Μπρουσκέλης έκανε μια σύντομη αναδρομή στις πολυποίκιλες δράσεις της απερχόμενης ΔΕΕΠ, επισημαίνοντας πως η νέα διοίκηση επιχειρεί ένα δυναμικό αλλά και ενωτικό ξεκίνημα στη θητεία της, προϊδεάζοντας για αντίστοιχη συνέχεια, σε ένα χρονικό σημείο που θεωρείται ως ιδιαιτέρως σημαντικό για τη χώρα.

Deep Pierias 21121 1 756X368 1

Στη συνεδρίαση αναδείχθηκε και το προεδρείο της ΔΕΕΠ που διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Χαράλαμπος Μπρουσκέλης
Α’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Μπαρμπαγεωργόπουλος
Β’ Αντιπρόεδρος: Σταύρος Χαρέλας
Γραμματέας: Γεώργιος Συμεωνίδης
Ταμίας: Διονύσιος Μαλάμος
Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας και Κινητοποίησης: Αντώνιος Μέγας
Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας: Αντώνιος ΖΙώγας
Υπεύθυνη Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα: Μαρία Ζάχου
Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Αθανάσιος Νίκου
Υπεύθυνη Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέαν: Ευγενία Φλογέρα
Υπέυθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων: Καλυψώ Σκούμπα
Υπεύθυνη Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης: Σαββατούλα Τζιμοπούλου
Η 3μελής επιτροπή δεοντολογίας αποτελείται από τους: Γεώργιο Συμεωνίδη, Αντώνιο Μέγα και Σταύρο Χαρέλα

Μόνο για εμβολιασμένους το 14ο συνέδριο της ΝΔ
Σήμερα οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία του 14ου συνεδρίου, που με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα, στο Metropolitan Expo.

Η είσοδος στους χώρους του συνεδρίου θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο, κατόπιν επίδειξης και ελέγχου του αντίστοιχου πιστοποιητικού και ταυτοπροσωπίας. Για όσους συνέδρους δεν υπάγονται στις παραπάνω κατηγορίες θα δοθεί η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής, μέσω συνδέσμου που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου ορίστηκε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, πρώην Πρόεδρος της ΝΔ και Ευρωβουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ μέλη οι εξής:
Ιωάννης Μπούγας (Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βουλευτής Φωκίδας), Γιώργος Στεργίου (Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής), Παύλος Μαρινάκης (Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ), Στέλιος Κονταδάκης (Γραμματέας Οργανωτικού – Διευθυντής Γραφείου Προέδρου), Βασίλης Φεύγας (Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας),
Θεοπίστη Κρυσταλλίδου (Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού), Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (Γραμματέας Προγράμματος), Μαρία Νάτσιου (Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), Βικεντία Συροπούλου-Μπασιάκου (Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων), Τάσος Γαϊτάνης (Εκπρόσωπος Τύπου), Έλενα Σώκου (Εκπρόσωπος Τύπου για τα περιφερειακά μέσα), Νίκος Ρωμανός (Διευθυντής Γραφείου Τύπου), Κατερίνα Κορωνιά (Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ),
Νίκος Παγώνης (Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων), Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου (Γραμματέας Αγροτικών Φορέων),
Κωνσταντίνα Κόλλια (Διευθύντρια Γραφείου Τύπου ΟΝΝΕΔ),
Άκης Μπάφας (Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων),
Θεόδωρος Κόλλιας (Γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα(, Θανάσης Νέζης (Σύμβουλος Προέδρου), Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (Ευρωβουλευτής), Έλενα Ράπτη (Βουλευτής) και Γιάννης Μπρατάκος (Γενικός Διευθυντής της ΝΔ).

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο