email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Συμεωνίδη και Τσιαμπέρα με φόντο τη… Σεβαστή (Βίντεο Τσιαμπέρα – Προέδρου Σεβαστής)

διαφήμιση

Φραστικό επεισόδιο

Η ένταση που υπήρχε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης, για τη λειτουργία του εργοστασίου στη Σεβαστή, μεταφέρθηκε και εκτός δημαρχείου εκεί όπου ήταν συγκεντρωμένοι κάτοικοι του χωριού περιμένοντας τι θα αποφασιστεί.

Πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Γιάννη Συμεωνίδη να προσπαθεί να δικαιολογήσει στους συγχωριανούς του γιατί ψήφισε υπέρ της λειτουργίας και της επέκτασης του εν λόγω εργοστασίου, σε πηγαδάκι έξω από το δημαρχείο αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 3ου θέματος που αφορούσε στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τη δυσφορία και την απογοήτευση των κατοίκων να “ξεχειλίζει”.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την ώρα βγήκε έξω και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμπέρας, ο οποίος ακούγοντας τον κ. Συμεωνίδη να λέει στους κατοίκους ότι δεν πρόκειται να παράξει πετροβάμβακα η επιχείρηση (και άρα δεν θα είναι ρυπογόνος, ούτε θα επιβαρύνει την υγεία τους) ο κ. Τσιαμπέρας του απευθύνθηκε, λέγοντας του “Γιατί τους λες ψέματα;” με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ να απαντά “Τι σε νοιάζει εσένα, εγώ μιλάω με τους συγχωριανούς μου”. Τότε, πάντα σύμφωνα με άτομα που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, ο κ. Τσιαμπέρας του ανταπάντησε ” Έτσι τιμάς το χωριό σου, ψηφίζοντας κατά της υγείας των κατοίκων του; Γιατί δεν υπέγραψες το ψήφισμα του τοπικού συμβουλίου για να τους στηρίξεις;”

Εκείνη τη στιγμή, όπως αναφέρουν μάρτυρες στο Olympusmera, o πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ άρχισε να βρίζει τον Νίκο Τσιαμπέρα κινούμενος απειλητικά εναντίον του και μάλιστα χρειάστηκε να επέμβουν κάποιοι ψυχραιμότεροι, που βρίσκονταν εκεί, για να απομακρύνουν τον Γιάννη Συμεωνίδη που είχε βγει εκτός εαυτού και απειλούσε τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Τσιαμπέρας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από το περιστατικό και σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη για τα όσα σε βάρος του συνέβησαν με αρνητικό πρωταγωνιστή το Γιάννη Συμεωνίδη.

olympusmera.gr

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα