Μεταγραφικός “οργασμός” στον Αιγινιακό

Του Γιώργου Καρανικόλα
Με αξιοπρόσεκτες και ουσιαστικές κινήσεις το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ” οργώνει ” την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας και της Ημαθίας για την μεταγραφική του ενδυνάμωση , ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .
Πιό συγκεκριμένα η επιτροπή μεταγραφών του συλλόγου κινείται δραστήρια και με άκρα μυστικότητα , ερχόμενη σε διαρκείς επαφές με καταξιωμένους έμπειρους και ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον … πήχη ! .
Οι άνθρωποι της ομάδας από τη Βόρεια Πιερία εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις και μάλιστα με ορισμένους παίκτες έχουν καταλήξει σε θετικό αποτέλεσμα αναφορικά με μια επικείμενη συνεργασία , απλά για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώνονται τα ονόματα τους .
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένα αληθινό ” μεταγραφικό κρεσέντο ” στους κύκλους της ομάδας του Αιγινίου που , μόλις δημοσιοποιηθεί θα φέρει ενθουσιασμό στους Αιγινιώτες φιλάθλους .
Το γεγονός εξάλλου του επιτυχημένου
” ντεμαράζ “σχετικά με την παραμονή του περσινού βασικού κορμού της ομάδας έχει σκορπίσει ικανοποίηση σ’ όλο το ” Ποδοσφαιρικό Αιγίνιο ” .
Ο τεχνικός κ. Γιώργος Ντάμτσιος ενημερώνεται καθημερινά για τα μεταγραφικά από τη Διοίκηση η οποία , ενεργεί σύμφωνα με την έκθεση του .
Το μόνο που μπορούμε ν’ αναφέρουμε είναι ότι θ’ αποκτηθεί ένας Τερματοφύλακας . Και το θέμα αυτό έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό . Δύο γκολκίπερ βρίσκονται στο στόχαστρο εκ των οποίων , ο ένας είναι παλιός γνώριμος του Αιγινιακού .
Στο μεταξύ σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων για την περίοδο της προετοιμασίας που , θα ξεκινήσει την Τρίτη 26 Ιουλίου .
Στις φωτό :


1) : Ανάλογες στιγμές θέλουν να ζήσουν και του χρόνου στο Αιγίνιο , ( Ο τεχνικός Γιώργος Ντάμτσιος …
” ίπταται ” στην φιέστα ανόδου ) .
2) : Ο Νίκος Παππάς ( αριστερά ) , με τον Γενικό γραμματέα του συλλόγου Γιώργο Καρανικόλα βρίσκονται σε συνεχή καθημερινή επαφή για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας .
3) : Ο αντιπρόεδρος του Αιγινιακού Δημήτρης Αργυρόπουλος ( δεξιά ) , με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ ΠΙΕΡΊΑΣ κ. Τόκα Στέργιο είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στην καινούργια σεζόν .