email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Εορδαικό

διαφήμιση

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος επιθυμεί ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος υποδέχεται αύριο (4/10-16:00) στο ” Λάζαρος Ξανθόπουλος ” τον Εορδαϊκό στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Η ομάδα μας μετά από την ήττα της Κυριακής από τον ΑΟ Τρίκαλα αλλά και μετά την ισοπαλία κόντρα στο Βατανιακό, ψάχνει διακαώς τη νίκη προκειμένου να επιστρέψουν τα χαμόγελα στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο”. 

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης καταστρώνει τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσει τις απουσίες των τραυματιών Μακράκη, Λαγδάρη καθώς και του Δεμηρτζόγλου ο οποίος έχει συμπληρώσει το όριο καρτών. Το ευχάριστο νέο αποτελεί η επιστροφή του Σωτήρη Καραγκούνη στην αποστολή της ομάδας έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δημηνάς, Δημητρίου, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης,  Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Μπατζώνης, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Φυτόπουλος, Φωκαΐδης, Χανδόλιας. 

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ