email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αναστασιάδης Θωμάς – Από καρδιάς..

διαφήμιση

Από καρδιάς…

Για πρώτη φορά, πριν από 5 χρόνια, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Με εμπιστευθήκατε τότε 1.100 άνθρωποι και είμαι χαρούμενος που μέχρι σήμερα δεν ήρθε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από όλους εσάς, να μου πει ότι το μετάνιωσε.

Σήμερα, σας ζητώ να με εμπιστευθείτε για δεύτερη φορά. Η αποτυχία της νυν διοίκησης σχεδόν σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως η εκδικητικότητα, η αλαζονεία και η απληστία που διακατέχει την σημερινή δημοτική αρχή με έκαναν να βρεθώ στο πλευρό του Γιάννη Ντούμου, από την πρώτη μέρα που «σκέφθηκε» να δώσει την εναλλακτική πρόταση και τελικά να θέσει την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος Κατερίνης.

Όπως τον εμπιστεύθηκα εγώ, σας ζητώ να τον εμπιστευθείτε και εσείς. Και αυτή τη φορά ζητώ ΕΝΑΝ από τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ σταυρούς προτίμησης, όχι επειδή με γνωρίζετε ως επαγγελματία ή φίλο. Το ζητώ γιατί 4 χρόνια τώρα, δούλεψα, μελέτησα, έκανα πολλές παρεμβάσεις από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και δεν διαπραγματεύτηκα ούτε για ένα λεπτό την αξιοπρέπεια μου.

Σας καλώ να κάνουμε ΜΑΖΙ την αλλαγή, γιατί ξέρω πολύ καλά, ότι όταν μια διοίκηση εμφανίζει αυτά τα φαινόμενα αλαζονείας την πρώτη της τετραετία, την δεύτερη πενταετία «τρομάζω» στην ιδέα του τι μας περιμένει.

Την Κυριακή θα νικήσουμε όλοι μαζί! Ο Γιάννης Ντούμος και ο Δήμος ΠΡΟΤΥΠΟ, την επόμενη των εκλογών θα είναι η διοίκηση ΟΛΩΝ των Δημοτών και όχι μόνο όσων μας ψηφίσουν!

Όπως λέει και ο Γιάννης Ντούμος «εμπιστευθείτε με ΜΙΑ φορά και θα σας το γυρίσω ΤΡΙΑΝΤΑ φορές πίσω»

Αναστασιάδης Θωμάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα