email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Απάντηση στον κ. Νίκο Κατανά από τον Οδηγό Πιερίας

Το Πρωτοδικείο Κατερίνης ακύρωσε κατάσχεση και πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας από Τράπεζα !
διαφήμιση

Νίκο Κατανά, φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ότι η αποστολή των Μέσων Ενημέρωσης δεν είναι για να γλύφουν την εξουσία αλλά για να την ελέγχουν.

Εδώ πιάστηκες με τη γίδα στην πλάτη και λες ότι ψευδόμαστε, ότι σε συκοφαντούμε. Εμείς σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη η οποία θα αποδώσει τη Δικαιοσύνη.

Εάν νομίζεις ότι προσφεύγοντας εσύ στη Δικαιοσύνη ότι δικαιώθηκες κιόλας, απατάσαι. Μέθυσες από εξουσία και νομίζεις πως ό,τι κάνεις εσύ είναι το σωστό ενώ ό,τι κάνουν οι άλλοι είναι το λάθος. Αυτό λέγεται αλαζονεία!

Αλλά, να σε ρωτήσω: Τώρα τη θυμήθηκες τη Δικαιοσύνη;
Όταν παρέβεις τον νόμο που είχε σχέση με τη διανομή τροφίμων, και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου, δεν σκεφτόσουνα ότι υπάρχει και Δικαιοσύνη;
Όταν ψήφιζες για τις απαρχαιωμένες λάμπες που θέλατε να μας βάλετε στην πόλη με χρήματα των δημοτών, με χρήματα όλων, δεν σκέφτηκες ότι υπάρχει Δικαιοσύνη;
Κι όταν ο Κουκοδήμος έκανε λόγο για ασέλγεια και όχι για βιασμό ανηλίκου προκαλώντας πόνο στην οικογένεια του παιδιού που βιάστηκε, δεν σκέφθηκες ότι υπάρχει Δικαιοσύνη; Δηλαδή; Η Δικαιοσύνη είναι μόνο υπέρ της εξουσία σας και όχι υπέρ ημών που σας ελέγχουμε;
Εμείς πιστεύουμε στη Δικαιοσύνη, όχι μόνο την ανθρώπινη θεσμική Δικαιοσύνη αλλά και στη Δικαιοσύνη του Θεού.

Και κάποια στιγμή θα αποδοθεί το Δίκαιο, αλλά όχι όπως νομίζεις εσύ. Η εξουσία σας τελειώνει στις 8 Οκτωβρίου! Και το έχετε ήδη καταλάβει.

Και παρόλα αυτά απευθύνεσαι στη Δικαιοσύνη μόνο και μόνο για να δώσεις την εντύπωση ότι εσύ έχεις το Δίκιο…
Στις εκλογές θα έρθει η Δικαιοσύνη των πολιτών και θα σας θέσει στην Αντιπολίτευση. Και μετά τις εκλογές, θα έρθει και η Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία τιμούμε και σεβόμαστε, για να μας αποδώσει το δίκαιο, επειδή κάναμε το καθήκον μας, επειδή ο έλεγχος είναι η βασική μας αποστολή.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα