email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

«Η πoλιτική πεντάδα …. της επόμενης πoλιτικής πενταετίας»

διαφήμιση

Όπως ήταν λογικό λόγω των ειδικών συνθηκών δεν άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στην Ε.Ε. οι Έλληνες Κοινοτικοί Επίτροποι Αβραμόπουλος, Βάρφης, Δήμας, Διαμαντοπούλου, Δαμανάκη, Κοντογεώργης, Παλαιοκρασσάς, Βάσω Παπανδρέου και Παπουτσής ενώ αντίθετα ισχυρός παράγοντας αποδείχθηκε ο αντιπρόεδρος Μαργαρίτης Σχοινάς.

Όμως αυτή τη φορά η επιλογή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας δεν είναι τυχαία και αποδεικνύει όχι μόνο την πολιτική κυριαρχία του Πρωθυπουργού αλλά δείχνει και την πορεία των μελλοντικών πολιτικών εξελίξεων και την ισχυροποίηση του Απόστολου Τζιτζικώστα. Αυτό αποδεικνύεται από το πιο κάτω:

Ekloges

1) Ουδέποτε μέχρι και σήμερα δεν έχουν γραφεί τόσα πολλά μέσα σε λίγες ώρες με δεκάδες αναλύσεις, άρθρα και αναφορές.

2) Εκτός από μία εφημερίδα όλο το υπόλοιπο μιντιακό σύστημα αφαίρεσε την είδηση (πλην της ΕΡΤ).

3) Υπήρξε μια σειρά από blog, ιστοσελίδες και εφημερίδες που είχαν συγκεκριμένη γραμμή κατά του Περιφερειάρχη με κάποια επιχειρήματα.

4) Υπήρξε μια άλλη γραμμή υπέρ του Περιφερειάρχη και εδώ με μια σειρά από επιχειρήματα (λαοφιλής, έμπειρος, αεικίνητος, δικτυωμένος στο εξωτερικό κλπ).
Τα πολιτικά πράγματα λοιπόν είναι ξεκάθαρα από κάθε πλευρά. Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι κυρίαρχος για τουλάχιστον μια ακόμη τετραετία.

Ο νυν Περιφερειάρχης ήδη έχει αναδειχθεί σε νούμερο 2 στο χώρο της Δεξιάς και ίσως κάτω από κάποιες προϋποθέσεις θα εξελιχθεί σε παντοδύναμο ηγέτη μετά από μία πενταετία (στο χώρο της Κεντροδεξιάς ή και της Νέας Λαϊκής Δεξιάς).

Επομένως αυτός και οι σημερινοί Υπουργοί Εργασίας και Παιδείας (Κεραμέως και Πιερρακάκης) είναι αυτοί που θα κυριαρχήσουν πολιτικά μέχρι το 2030. Την επόμενη δεκαετία θα έρθουν τα παιδιά των πρώην Πρωθυπουργών που θα αντικαταστήσουν την δεξιά εκείνης της εποχής στον χώρο αυτό.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα