email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Δήμος Κατερίνης: Επετειακή Γιορτή για την 25η Μαρτίου στο Ειδικό Σχολείο

διαφήμιση

Μια αυθεντική γιορτή αγάπης και εθνικής μνήμης, που άγγιξε τις καρδιές όλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ειδικό Σχολείο Κατερίνης. Η αίθουσα γέμισε με μελωδίες, χαμόγελα και συγκίνηση, καθώς μαθητές και μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ Κατερίνης ένωσαν τις φωνές τους για να τιμήσουν την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η εκδήλωση, μια ιδέα του αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Σάββα Καρυπίδη, έφερε κοντά δύο γενιές, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα αλληλεγγύης και σεβασμού. Οι μαθητές, με ενθουσιασμό, συμμετείχαν στα τραγούδια, ενώ τα μέλη της χορωδίας τους χάρισαν απλόχερα τη ζεστασιά και την αγάπη τους.

Ο κ. Καρυπίδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την διευθύντρια του σχολείου, κα Σύλβια Δεληγιαννίδου, για τη θερμή φιλοξενία, τονίζοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν τη δύναμη της μουσικής που  δημιουργεί αξέχαστες στιγμές.

Η γιορτή αυτή δεν ήταν απλώς μια εκδήλωση, αλλά μια εμπειρία που άφησε βαθύ αποτύπωμα σε όλους τους παρευρισκόμενους, υπενθυμίζοντας τη σημασία της ενότητας και της αλληλεγγύης.

2 1
3 2
4

Ειδήσεις σε ετικέτες

Χιλιάδες πολίτες στην Κατερίνη τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών – Συγκλονιστικές ομιλίες από τη μητέρα, τον αδελφό και τον σύζυγο της Αθήνας. (Βίντεο)

Σχετικά άρθρα