ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΘΕΜΑ : «GDPR: Πόσο μας αφορά; Οι αλλαγές που προβλέπει ο Νέος Γενικός Κανονισμός για τα Προσωπικά Δεδομένα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις»….Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «GDPR: Πόσο μας αφορά; Οι αλλαγές που προβλέπει ο Νέος Γενικός Κανονισμός για τα Προσωπικά Δεδομένα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις», τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στη Συνεδριακή αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης των επιχειρήσεων – μελών του, διοργανώνει την ημερίδα στην οποία θα παρουσιαστούν οι βασικές απαιτήσεις του Νέου Γενικού Κανονισμού της Ε.Ε. για τα Προσωπικά Δεδομένα, τα αντανακλαστικά συμμόρφωσης που πρέπει να επιδείξουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και τα δικαιώματα που προβλέπονται στην νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές και παραδείγματα, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από το κοινό.

Ομιλήτριες στην εκδήλωση θα είναι:

Η κα. Ελένη Διαφωνίδου, Νομικός, LLM in European Law, Ειδική συνεργάτης του Ελληνικού Ινστιτούτου Πιστοποιήσεων, και

Η κα. Γεωργία Λειβαδάρου, Γενική Διευθύντρια Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, BA in Business Administration, MBA in Marketing, D.P.O.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή