Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διανομής πλαστών προφυλακτικών -ΑΗΔΙΑ….!!! Πωλούσαν τα χρησιμοποιημένα ως… καινούργια

Οι Κινεζικές αρχές εξάρθρωσαν κύκλωμα διανομής… πλαστών προφυλακτικών, μία από τις πιο περίεργες και ειδικές επιχειρήσεις που έγιναν ποτέ. Το κύκλωμα έβγαλε, ούτε λίγο ούτε πολύ, 7 εκατομμύρια δολάρια ανακυκλώνοντας…. χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και πουλώντας τα σαν καινούργια σε ξενοδοχεία και σούπερ μάρκετ.
Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση 500.000 κουτιών από παραποιημένα / πλαστά προφυλακτικά, μαζί με τα αντίστοιχα πλαστά κουτιά με το λογότυπο εταιρίας, από εργαστήρια σε τρεις διαφορετικές κινεζικές επαρχίες. Δεκαεπτά άτομα συνελήφθησαν στο Χεμπέι, στο Χενάν και στο Τζέιγιανγκ, μετά από πληροφορία που είχαν οι αστυνομικές αρχές ότι ένας τοπικός επιχειρηματίας πωλούσε προφυλακτικά σε ύποπτα χαμηλές τιμές!

«Οι συνθήκες υγιεινής σε αυτά τα χωριά ήταν πολύ κακές, είδαμε τα προφυλακτικά που έφτιαχναν: τα ανακάτευαν σε κάδο με λάδι σιλικόνης!», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Cangnan Zheng Xidan. Τα ψεύτικα και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά κατασκευάζονταν στις επαρχίες Χενάν και Χουμπέι και στη συνέχεια συσκευάζονταν στο Zhejiang, σύμφωνα με τις αρχές.
Στα προφυλακτικά αυτά βρέθηκαν μύκητες, μπαλώματα και τρύπες αλλά το κύκλωμα έκανε χρυσές δουλειές καθώς τα πουλούσε χονδρικά για 14 σεντς το πακέτο σε σύγκριση με τα 22 που έχει το αυθεντικό προϊόν.
Η παραποίηση των προφυλακτικών είναι μια μεγάλη επιχείρηση στην Κίνα, καθώς πάνω από 10 παρόμοιες υποθέσεις έχουν ήδη εκδικαστεί στη Χενάν από το 2014. Οι ποινές που επιβλήθηκαν στους ενόχους έφτασαν έως και τα τέσσερα χρόνια φυλάκισης.

Πηγή φωτό και πληροφοριών: RT


Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή