Η φαρέτρα του ελληνικού έθνους θα είναι πάντα γεμάτη…όταν μια θέση αδειάζει , άλλος θα παίρνει τη θέση του προηγούμενου να συνεχίσει τον αγώνα του.

γράφει η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου

Ένας μήνας συμπληρώθηκε από τη μέρα που το νήμα της ζωής κόπηκε βίαια για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Ένας μήνας γεμάτος πόνο και αγανάκτηση για τους δικούς του αγαπημένους ανθρώπους, γεμάτος πόνο αλλά και …θαυμασμό για την τόλμη του για όλους τους υπόλοιπους είτε τον γνώριζαν προσωπικά είτε όχι, για όλους εμάς.

Στην ψυχή του Κωνσταντίνου υπήρχε μόνο η Ελλάδα και αυτό το πλήρωσε με τη ζωή του.

Τον συκοφάντησαν με τον χειρότερο τρόπο, τον είπαν μέχρι και τρελό….αλλά η μόνη «τρέλα» που είχε ήταν για τη Β. Ήπειρο και την Ελλάδα.

Δυστυχώς σήμερα όσοι αγαπούν την Ελλάδα και διαλαλούν αυτή την αγάπη τους θεωρούνται είτε φασίστες και ακραίοι είτε τρελοί.

Η ελληνική κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος…είναι απών για τους Έλληνες, έτσι έκανε και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου …δεν αντέδρασε ούτε σε διπλωματικό επίπεδο.

Τρεις χιλιάδες άνθρωποι περίπου, άγνωστοι μεταξύ τους χωρίς καν οι περισσότεροι να τον γνωρίζουν προσωπικά πήγαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου. Την αγάπη τους όμως γι αυτόν και την οδύνη για το χαμό του την εισέπραξε εκεί ψηλά που βρίσκεται…υπήρχαν στιγμές που ο μουντός, βουρκωμένος ουρανός άλλαζε όψη …γινόταν φωτεινός, έπαιρνε ένα χαρούμενο χρυσαφί χρώμα σα να χαμογελούσε εκείνος από κει ψηλά….

Κωσταντίνε τώρα νεκρό σε τρέμουν και σε φοβούνται περισσότερο. Ήσουν το σπίρτο που άναψε την πυρκαγιά και άρχισε να καίει όλους αυτούς που επιβουλεύονται τον ελληνισμό. 

Χάρη σ εσένα έγινε γνωστός ο αγώνας όλων των «παρατημένων» Ελλήνων στη Β. Ήπειρο.

Τώρα θα φωτίζεις τις επόμενες γενιές.

Είσαι εσύ που έκανες όλους τους ελληνόψυχους ν αρχίσουν έντονα πλέον ν αφυπνίζονται.

Οι μαθητές διαμαρτύρονται κι αυτοί σθεναρά για το θέμα της Μακεδονίας.

Η χώρα καζάνι που βράζει…..

Η φαρέτρα του ελληνικού έθνους θα είναι πάντα γεμάτη…όταν μια θέση αδειάζει , άλλος θα παίρνει τη θέση του προηγούμενου να συνεχίσει τον αγώνα του.

Κωσταντίνε, όλοι εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα σου.

Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή