Α.Ε. Καρίτσας-Ερμή Εξοχής.

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ερμή Εξοχής, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας. Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη εμφανίστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και επικράτησε με 0-3, επί του μαχητικού συνόλου του Γιώτη Παρασίδη…. Στο 2ο λεπτό, ο Κυρτέγος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μακράκης έγραψε το 0-1. Στο 32ο λεπτό, οι ρόλοι αντιστράφησαν και μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Μακράκη, ο Κυρτέγος με πλασέ έκανε το 0-2. Η ομάδα μας ειχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ στο 1ο ημίχρονο και απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο. Στο 2ο ημίχρονο, υπήρξε διαχείριση του παιχνιδιού με καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο 82ο λεπτό το σκορ έκλεισε ο Κυρτέγος, με το 2ο προσωπικό του γκολ, μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα ρου Μαυρίδη.
Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Παπατολίκα, Δαλαμήτρα, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Σαμανίδη, Τροίρη Οικονόμου, Μακράκη, Τσιώμη, Κυρτέγο και Κυπαρίσση . Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Γκεβρέκης, Κούμπουλα, Δημητρουλόπουλος και Μαυρίδης.
Η Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας ευχαριστεί τον Ερμή Εξοχής για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε, την οποία και θα ανταποδώσει στο 2ο γύρο και του εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Η Α.Ε. Καρίτσας Β’ αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Π.Α.Ο. Κ. Μηλιάς.
Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παπατολίκα Δημήτρη, για την απώλεια του αγαπημένου θείου του, Γιώργου.
Με εκτίμηση,
Το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας

Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή