Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ.

Το Χριστιανικό Σπίτι Ηλικιωμένων «Ο Καλός Σαμαρείτης» διοργανώνει τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης άτυπων φροντιστών και επαγγελματιών φροντιστών ατόμων τρίτης ηλικίας με τίτλο Βασικές Αρχές Φροντίδας Ηλικιωμένων…. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στο ισόγειο του κτιρίου που βρίσκεται Νικομηδείας και Κουντουριώτου γωνία, έναντι της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρεις ημέρες ενώ οι διαλέξεις πραγματοποιούνται σε δύο κύκλους, έναν πρωινό και έναν απογευματινό, στις 14, 15 και 16 Νοεμβρίου.

Η εκπαίδευση θα γίνει από δύο διακεκριμένους προσκεκλημένους εκπαιδευτές, τον Joerg Achenbach, Διευθυντή του Vitos School for Healthcare, και λέκτορα του πανεπιστήμιο του Steinbeis στο Βερολίνο και τη σύζυγο του Christiane Achenbach, μάνατζερ του Vitos-ambulance ψυχιατρικής εφήβων και παίδων, εξειδικευμένης στην παρηγορητική θεραπεία.
Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει επαγγελματίες και μη να αναπτύξουν καλύτερη ενσυναίσθηση και πρακτικές προσέγγισης των ανθρώπων που φροντίζουν, καθώς και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για όσους δραστηριοποιούνται ή έχουν στην οικογένεια τους άτομα της τρίτης ηλικίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ για όσους παρακολουθήσουν και τις τρεις ημέρες θα δοθεί βεβαίωση.

Ο Καλός Σαμαρείτης είναι ένα σύγχρονο γηροκομείο στο πάρκο της περιοχής Ευαγγελικών Κατερίνης, πλήρως ανακαινισμένο που παρέχει με αγάπη και επαγγελματική συνέπεια τις υπηρεσίες του στους ηλικιωμένους.

Το πρόγραμμα θα έχει αυστηρά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση τους.

Για πληροφορίες / εγγραφές απευθύνεστε στη γραμματεία του Καλού Σαμαρείτη 9.00 π.μ. έως 7.00 μ.μ. στις εργάσιμες, ή στα τηλέφωνα 2351076543 και 6984220220.

Share this post