Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Με προέδρους αγροτικών συλλόγων συναντήθηκαν οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ

Τους πρόεδρους της ΠΕΣΚΟ Κονταριώτισσας κ. Ιωάννη Μιχαλήτσιο, της ΣΠΕΚΟ Βροντούς κ. Γεώργιο Νάτσιο και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καρίτσας κ. Διονύσιο Φόλιο…. συνάντησαν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, Χαρίλαος Τζαμακλής και Αστέριος Καστόρης.
Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής του πρώην Δήμου Δίου σε θέματα εκσυγχρονισμού της παραγωγής, αποθήκευσης και τυποποίησης των αγροτικών προϊόντων, αλλά και αποζημιώσεων των καλλιεργειών που σήμερα δεν καλύπτονται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ.
Οι βουλευτές ανέλυσαν στους συνεταιριστές την σχεδιαζόμενη πολιτική της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, που θεωρείται απαραίτητος και βασικός παράγοντας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και μετέφεραν στους Προέδρους των αγροτικών συλλόγων πρόταση τους για συνάντηση άμεσα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη με παρουσία και του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ.

Share this post