Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗ ΓΟΡΓΟΝΑ….το βιβλίο- έκπληξη, του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, το καλύτερο δώρο για τις γιορτές…ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

….το καλύτερο δώρο για τις γιορτές.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΤΡΙΑ, 2018.
Ένα ερωτικό μυθιστόρημα που σε συγκλονίζει.

Η συγκλονιστική ιστορία της πολυτάραχης ζωής του ασυμβίβαστου γεωπόνου Αχιλλέα Λεβεντόπουλου, ξεκινάει από την εφηβεία του, την πρωτομαγιά του 1994 στους πρόποδες του Ολύμπου και φτάνει μέσα από τις περιπλανήσεις του σε έναν νέο κόσμο στο 2032 μ. Χ.
Η ιστορία εκτυλίσσεται σε τέσσερις δεκαετίες: η μυθοπλασία δένει σφιχτά με την πραγματικότητα, ρίχνοντας φως, στα υπόγεια της ψυχής, στα όνειρα και τις πληγές, στη φαντασία και την πραγματικότητα, στις εικασίες και τον ρεαλισμό. Ένα ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, στην Ελλάδα της ευδαιμονίας και της κρίσης, της παρακμής και της ελπίδας, στις δύο όψεις της ζωής. Κινητήριος δύναμη μα και τροχοπέδη, οι φλογεροί έρωτες. Ο Αχιλλέας αγωνίζεται σκληρά για να πραγματοποιήσει το όνειρό του ακολουθώντας μια αντισυμβατική πορεία.
Είναι ο άντρας που ονειρεύεται και ποθεί κάθε γυναίκα.
Είναι ο άντρας που ζηλεύουν … οι άντρες.
Ανοίγει και κλείνει κύκλους, ώσπου αποφασίζει να κατασταλάξει και να κάνει νέα αρχή, να προσηλωθεί με ευλάβεια, στους στόχους και τα όνειρά του. Ξαφνικά τότε όλα αλλάζουν: τίποτα δεν ήταν όπως φανταζόταν, τίποτα δεν έφτανε ως εκεί που επιθυμούσε. Στην πολυκύμαντη ζωή του, τίποτα δεν του χαρίζεται, τίποτα δεν είναι εύκολο. Έρχεται αντιμέτωπος με όλα όσα αρνούνταν, με όλα όσα απεύχονταν. Φτάνει στα όριά του, στα πρόθυρα της καταστροφής. Ο ακατάβλητος χαρακτήρας του δεν του επιτρέπει να εγκαταλείψει τον αγώνα. Συνεχίζει με πείσμα. Μόνος. Πέφτει και ξανασηκώνεται και πάλι από την αρχή.
Θα υπερβεί τις κόκκινες γραμμές της ζωής του;
Θα φτάσει τελικά στον προορισμό του;
Θα βρει το μυστικό της ευτυχίας της ζωής;
Ένας ύμνος στο αδάμαστο ανθρώπινο πνεύμα, στην αναζήτηση του ιδανικού, στον αέναο αγώνα της ζωής, μια σιωπηλή κραυγή για την ανέφικτη κατάκτηση της ευτυχίας, ένα ερωτικό μυθιστόρημα με σκηνές γεμάτες έξαψη, πάθος, σεξ, αγωνία και απροσδόκητη τροπή.
Ένα λογοτεχνικό έργο που αγγίζει τις ψυχές, που αναμοχλεύει τα πανανθρώπινα διλήμματα, οδηγεί τον αναγνώστη στην αναζήτηση του εσωτερικού του κόσμου, να ταυτιστεί με πρόσωπα, να γελάσει και να κλάψει με τους ήρωες, θα δει και θα ζήσει ένα μέρος από το περιεχόμενό του και εν κατακλείδι να κατακτήσει τη σωτηρία της ζωής.
Ένα μυθιστόρημα που σε συγκλονίζει.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ – ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
ΣΕΙΡΑ: ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΤΙΤΛΟΣ: Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΑ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ISBN : 978-960-604-337 -6
ΤΙΜΗ: 20,00 €
ΣΕΛΙΔΕΣ:656
ΣΧΗΜΑ:14Χ21

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ….
Επίσης παραγγελίες από τον εκδοτικό οίκο ΟΣΤΡΙΑ στα τηλ 2112136882 και 2110122454
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή