ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Κουκοδήμος στα δικαστήρια για Τσιαμπέρα – “Θα πρέπει ν’ αποδείξει όσα ισχυρίζεται στη δικαιοσύνη…”

21 Ιαν, 2021

Στα δικαστήρια Κατερίνης βρέθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11:00 ο Δήμαρχος Κατερίνης, κ. Κώστας Κουκοδήμος, όπως είχε άλλωστε προαναγγείλει στην τελευταία του ανακοίνωση που αφορούσε το θέμα της ανεξαρτητοποίησης του κ. Νίκου Τσιαμπέρα και τα όσα ανέφερε σ’ αυτήν.
Ο κ. Κουκοδήμος, κατέθεσε φάκελο στην εισαγγελία με στοιχεία που έχει συλλέξει και ζήτησε να πραγματοποιηθεί έρευνα προκειμένου ν’ αποδειχθούν όλα όσα εμμέσως πλην σαφώς αναφέρει ο κ. Νίκος Τσιαμπέρας στην δημόσια επιστολή ανεξαρτητοποίησής του περι κακοδιαχείρησης, σπατάλης, στοχευμένες απευθείας αναθέσεις, το πρόγραμμα Εστία 2 και άλλα.

Ο κ. Κουκοδήμος, δήλωσε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την συνάντησή του με τον κ. Εισαγγελέα, πως κατέθεσε φάκελο με όλα τα στοιχεία και αίτημα να γίνει έρευνα απο την δικαιοσύνη για τα όσα αναφέρει ο κ. Τσιαμπέρας στην δημόσια επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας 10 ημέρες πριν.

Μεταξύ άλλων απαντήσεων που έδωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Δήμαρχος, ανέφερε πως μία εκ των εταιρειών που αναφέρεται στις δηλώσεις του κ. Τσιαμπέρα ξεκίνησε την διαδικασία υποβολής μήνυσης κατά του πρώην Προέδρου του ΟΠΑΠ.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του κ. Κουκοδήμου στην κάμερα της Kapa News:

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ….

 

Σχετικά άρθρα


Τελευταία Νέα©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]