Επιτέλους η αγορά της Κατερίνης ζωντάνεψε !!!

| , ,

Η αγορά ξαναζωντάνεψε και γέμισε κόσμο που κοιτάει βιτρίνες, καθώς, ύστερα από διάστημα τριών μηνών, οι πολίτες έχουν σπεύσει, για να κάνουν τις αγορές τους με φυσικό τρόπο.
Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από τον πεζόδρομο της πόλης, όπου παρατηρήθηκαν ουρές έξω από καταστήματα, κυρίως μετά τις 10 το πρωί.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των καταναλωτών φαίνεται να είναι τα μαγαζιά ένδυσης και υπόδησης, που περιμένουν στις ουρές που έχουν σχηματιστεί έξω από πολυκαταστήματα για να εξυπηρετηθούν.
Οι επιχειρήσεις από τη μεριά τους έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν αντισηπτικά στις εισόδους των καταστημάτων αλλά και πινακίδες που αναγράφουν το όριο ατόμων που επιτρέπεται στο εσωτερικό τους.

Τα μέτρα και οι εκκλήσεις αυτοσυγκράτησης
Υπενθυμίζεται ότι τόσο οι καταστηματάρχες, όσο και οι καταναλωτές, καλούνται να ακολουθήσουν μια σειρά από μέτρα, όπως αυτά καθορίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το «πράσινο φως» της επιτροπής των λοιμωξιολόγων στο άνοιγμα της αγοράς υπό όρους.
Υπάρχει χρονικό περιθώριο δύο ωρών που δίδεται στους πολίτες για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. Έτσι, οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους δύο ώρες για να μεταβούν στο κατάστημα και να κάνουν τις αγορές τους.
Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους σχετική βεβαίωση ή με χειρόγραφη δήλωση ή να αποστείλουν τον κωδικό 2 με SMS στο 13033.
Το ωράριο λειτουργίας τους είναι 07:00-20:00, ενώ προαιρετική είναι η λειτουργία τους και την ερχόμενη Κυριακή, 24 Ιανουαρίου.
Eκτός από τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν επίσης κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής, ΚΤΕΟ και πολλοί ακόμα κλάδοι

Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δήμος Κατερίνης: Δημοφιλής Άρθρα

©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]