Με αργούς ρυθμούς συνεχίζονται ακόμη οι εμβολιασμοί! ΜΟΝΟ 708 εμβολιασμοί στην Π.Ε. Πιερίας μέχρι τώρα – 107335 σε όλη την Ελλάδα!

Με πολύ αργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα ακόμη, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης “Ελευθερία” θ’ αργήσει πολύ να δώσει αποτελέσματα.
Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο της κυβέρνησης, για ν’ αυξηθούν οι ρυθμοί εμβολιασμών, αλλά αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση, και σε συνδυασμό με την μετάλλαξη του ιού, φαίνεται πως και το φετινό καλοκαίρι, η μεγάλη βιομηχανία της χώρας μας, ο τουρισμός, θα έχει μεγάλο πρόβλημα!

Στην Πιερία, μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί ΜΟΝΟ 708 άνθρωποι, και με ρυθμούς 100 περίπου (στην καλύτερη περίπτωση μέχρι στιγμής) εμβολιασμούς την ημέρα, θα χρειαστούμε 1200 ημέρες περίπου ή 3,2 χρόνια για να εμβολιαστεί το 95% του πληθυσμού μας.

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους εμβολιασμού σε όλη την χώρα, αλλά και ανα Περιφερειακή Ενότητα. Τα στοιχεία είναι τα επίσημα που έχει ανακοινώσει η υπηρεσία, και αφορούν μέχρι και την χθεσινή ημέρα:

Αν θέλετε να παρακολουθείτε καθημερινά τα στοιχεία που αφορύν τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του ΕΟΔΥ στον σύνδεσμο:
https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker

©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]