Μπαμπάς θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης – Ποια είναι η σύντροφός του, αυτό είναι το φύλο του μωρού

| ,

Μπαμπάς θα γίνει ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετρετζίκης.

Και διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του.

Την αποκάλυψη για την χαρμόσυνη είδηση, έκανε η γνωστή Instagrammer “Soula Glamorous”, και η εφημερίδα Real News. Ο Άκης Πετρετζίκης προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθεί να διαφυλάσσει τη σχέση του.

Τα νέα της εγκυμοσύνης της συντρόφου του έγιναν γνωστά, και το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σεφ με τον δικό του τρόπο μέσα από το προφίλ του στο Instagram! Η εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του Άκη Πετρετζίκη είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα, ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ενώ οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media.

Το ζευγάρι, πριν από λίγο καιρό έψαχνε διαμέρισμα στη Γλυφάδα για να στεγάσει τον έρωτά του αλλά και την οικογένειά του που σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει.

Code Embed: Cannot use AD1 as a global code as it is being used to store 4 unique pieces of code in 3753 posts

Σύμφωνα με τη Real News, η εγκυμοσύνη είναι προχωρημένη, καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίζει ήδη και το φύλο του μωρού που περιμένει, ωστόσο κατάφεραν να την κρατήσουν μυστική.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του θα αποκτήσουν αγοράκι και ο καταξιωμένος σεφ ανυπομονεί για τη στιγμή που θα συναντήσει για πρώτη φορά τον γιο του.

Life: Δημοφιλής Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]