Ο Αντιδήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Β. Παππάς διαψεύδει τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Λιβαδίου

22 Ιαν, 2021

Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με την έκδοση Δελτίων Τύπου αλλά αναγκάζομαι να το κάνω γιατί ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο περιμέναμε ότι θα έχει χιόνι και γι΄αυτό ο κ. Δήμαρχος από την Παρασκευή μας είχε καλέσει σε ειδική συντονιστική σύσκεψη. Οι κατά τόπους Αντιδήμαρχοι πήραμε οδηγίες για τις λεπτομερείς ενέργειες μας.
Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός του Δήμου και τόσο τα μηχανήματα όσο και μισθωμένα τρακτέρ ιδιωτών βγήκαν στους δρόμους. Από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι ο προγραμματισμός και η εκτέλεση των ενεργειών ήταν απόλυτα σωστός και η συνεργασία του Δήμου με την Αντιπεριφέρεια εξαιρετική.
Επειδή διάβασα μια ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ανακοίνωση του Προέδρου της Κοινότητας Λιβαδίου, θέλω να τονίσω ότι ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κολινδρού κ. Παραλυκίδης ήταν συνεχώς σε κίνηση από τα ξημερώματα του Σαββάτου και γύρισε τα χωριά κάποιες φορές μόνος του και κάποιες μαζί με τον κ. Δήμαρχο. Ο αποχιονισμός της περιοχής της Κοινότητας Λιβαδίου έγινε αποκλειστικά από μηχανήματα του Δήμου και μισθωμένα τρακτέρ. Μηχάνημα της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου έριξαν αλάτι. Οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται είναι ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβαδίου αν έχει διαφορετική άποψη καλείται να με διαψεύσει.

Αντιδήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού
Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας

 

Σχετικά άρθρα


Τελευταία Νέα©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]