Πέστροφα με κάπαρη και λευκό κρασί

17 Φεβ, 2021

Υλικά
500 γρ. πέστροφα
2 κ. σ. βούτυρο
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
1 κ. γλ. κάπαρη
Λίγη πάπρικα για τη γεύση
1/4 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
1 κ. γλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και προετοιμάστε ένα ταψί με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.
Βήμα 2
Τοποθετήστε την πέστροφα στη μέση του αλουμινόχαρτου και καλύψτε με το βούτυρο, το χυμό λεμονιού, την κάπαρη και την πάπρικα.
Βήμα 3
Ρίξτε το κρασί πάνω από την πέστροφα και κλείστε το αλουμινόχαρτο σε πουγκί.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με το μαϊντανό και απολαύστε.

Περισσότερα άρθρα για συνταγές πατήστε εδώ …

πηγη

 

Σχετικά άρθρα


Πρόσφατα άρθρα



©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]