Σωματείο επαγγελμάτιων πολητών αγορών Ν. Πιερίας ο Όλυμπος (Βιομηχανικών ειδών)

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκετε η χώρα και έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο καθένας μας, αισθανόμαστε έντονη την ανάγκη να εκφράσουμε τις έντονες διαμαρτυρίες μας σε σας διότι είμαστε στα πρόθυρα της απόλυτης και ανεπανόρθωτης οικονομικής καταστροφής.
Οι στιγμές που γνωρίζει ο κλάδος μας είναι πραγματικά δραματικές.
Είμαστε απέναντι σε μία οικονομική καταστροφή, χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαιρέσεις.
Είμαστε ο μόνος επαγγελματικός κλάδος, ο οποίος έχει δεχθεί τις μεγαλύτερες και εντονότερες επιθέσεις παρά το γεγονός, ότι από την πρώτη στιγμή, λάβαμε τα περισσότερα και αυστηρότερα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.Ο κλάδος μας είναι ίσως από τους πιο ασφαλείς για τη δημόσια υγεία γιατί, είναι σε υπαίθριους χώρους και άρα αερίζεται πολύ καλά, είναι χώροι που μπορούν να διασφαλιστούν οι αναγκαίες αποστάσεις και είναι χώροι όπου οι δραστηριότητες τους γίνονται πάντα δημόσια κι επομένως μπορούν να ελέγχονται από τα αρμόδια όργανα. Γι΄ αυτό άλλωστε ποτέ δεν είχαμε περιπτώσεις διασποράς της πανδημίας.
Οι λαϊκές αγορές είναι κατ΄εξοχήν χώροι που καλύπτουν όλες αυτές τις προϋποθέσεις.
Γι΄ αυτό δεν νοείται, για υγειονομικούς λόγους να ανοίγει, έστω και μερικώς το λιανεμπόριο, και να μην ανοίγουν τα βιομηχανικά είδη στις λαϊκές αγορές.
Με αφορμή ότι το κράτος έχει τις οικονομικές απαιτήσεις από τον κλάδο μας δηλ. ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΕΦΟΡΙΑ, ΔΑΝΕΙΑ, ΤΕΛΗ, κλπ. όπως από κάθε επαγγελματία, αλλά η δουλειά μας είναι και το αποτέλεσμα τις συνέπειάς μας σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί τους τελευταίους δέκα μήνες.
Ο κλάδος μας επί έξι μήνες ήταν και εξακολουθεί να είναι αδίκως σε καθολικό lockdown και τέσσερις μήνες με συμμετοχή του 50% των πωλητών σε κάθε λαϊκή αγορά. Με λίγα λόγια καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις επαγγελματικές και οικογενειακές μας υποχρεώσεις των τελευταίων δέκα μηνών, με μόλις δύο μήνες εργασίας . Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε στα πρόθυρα της απόλυτης καταστροφής. Εμπιστευόμενοι την υπευθυνότητα και το ήθος σας και
πιστεύοντας πως ένα κράτος δικαίου του 21ου αιώνα αρμόζει να είναι δίπλα στον πολίτη και όχι απέναντι, ζητάμε να σκύψετε στα προβλήματά μας και να επανεξετάσετε την άμεση επαναλειτουργία του κλάδου μας στις λαϊκές αγορές, με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας για την δημόσια υγεία που αρμόζουν. Ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε για να ζήσουμε τις οικογένειές μας αξιοπρεπώς και να ανταποκριθούμε όσο μπορούμε πλέον σε όλες μας τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί όλο αυτό το διάστημα.
ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ
Για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο
-Μείωση ΤΕΛΩΝ
-Απαλλαγή του ΕΦΚΑ
-Συμμετοχή στο ΕΣΠΑ για δημιουργία e-shop
-Γενναία διαγραφή των δανείων
-Μειώσεις κατά 50% στον ΕΝΦΙΑ
-Άμεση έναρξη της δραστηριότητάς μας

                                  Με τιμή

Ο Πρόεδρος και τα Mέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Βιομηχανικών Ειδών ¨Ο ΟΛΥΜΠΟΣ

 

Σχετικά άρθρα


Τελευταία Νέα



©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]