Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέφθηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της ΠΚΜ «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου

Παπαστεργίου: Πολλές οι αδικίες στην κατανομή των 200εκ. της Περιφέρειας
Χατζηχριστοδούλου: Μας θυμώνει που η Πιερία πήρε μόλις 21 εκ.

Τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» της ΠΚΜ κ. Χρήστο Παπαστεργίου, ο οποίος τις τελευταίες μέρες περιοδεύει στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2021 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Ο κ. Παπαστεργίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις οικονομικές συνέπειες που έχει επιφέρει η υγειονομική κρίση στην οικονομική δραστηριότητα της Πιερίας στο πλαίσιο κλειστής σύσκεψης που συντόνισε το Επιμελητήριο με τη συμμετοχή του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Κώστα Ρέχα, του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη και του προέδρου του Σωματείου Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Νίκου Ντούλα. Τον κ. Παπαστεργίου συνόδευαν ο περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας κ. Χρήστος Τζιουβάρας και ο Γραμματέας της Ν.Ε Πιερίας του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Κώστας Κιτιξής.

«Αν δεν αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση ώστε να πούμε ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό δεν θα μπορέσουμε να συζητήσουμε σοβαρά για την οικονομία γιατί μπορεί να προκύπτουν κάθε μέρα άλλα δεδομένα» υπογράμμισε στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Παπαστεργίου επικαλούμενος -και με την ιδιότητα του διευθυντή ιατρού του ΕΣΥ- τα ενθαρρυντικά στοιχεία αποκλιμάκωσης του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]