«Βροχή» τα παράπονα για τα λειψά δρομολόγια του Προαστιακού

Νέα καταγγελία για τα …λειψά δρομολόγια του Προαστιακού Λάρισας-Θεσσαλονίκης έφτασε στα γραφεία του Onlarissa.gr.

Όπως αναφέρει αναγνώστρια της ενημερωτικής ιστοσελίδας, με αφορμή τη μετακίνησή της από και προς τη Λεπτοκαρυά Πιερίας: «για δεύτερη συνεχή χρονιά γινόμαστε μάρτυρες μιας ακατανόητης πολιτικής εκ μέρους της συγκεκριμένης εταιρίας.

Ενώ πέρυσι τα δρομολόγια ήταν πυκνότατα -εφτά στον αριθμό, από τέλη Μαΐου φέτος, εν μέσω καλπάζοντος εμβολιασμού και ανοίγματος του τουριστικού κλάδου, από τις 15 Μαΐου τα δρομολόγια είναι μόλις τέσσερα στον αριθμό, με μεγάλο χρονικό κενό ενδιάμεσα.

Δυστυχώς, όμως, το ίδιο κακό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Πέρα όμως από το τουριστικό σκέλος της υπόθεσης υπάρχει και το εργασιακό: πολλοί συνάνθρωποι μας που ενδιαφέρονται να δουλέψουν έστω και ένα τετράωρο μένουν με τον σχεδιασμό τους μετέωρο και όσοι ήδη εργάζονται κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.

Και όλα αυτά ενώ εγκρίνονται νέες στάσεις ανά την Ελλάδα και υποτίθεται πώς είναι Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων. Αναμένω επίσημη απάντηση της εταιρίας».

Μόλις πριν δύο εβδομάδες, το OnLarissa δέχθηκε κι άλλη καταγγελία για το ίδιο θέμα, με τον αναγνώστη να καταγράφει και να καταγγέλλει σκηνές απίστευτου συνωστισμού στα δρομολόγια των συρμών.

πηγή

Ελλάδα: Τα άρθρα του μήνα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]