Μαρίνα Πατούλη: Ζούμε χωριστά με τον Γιώργο, αντιμετωπίζουμε μία κρίση

|

Για τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον Γιώργο Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου τοποθετήθηκε η Μαρίνα Πατούλη.

«Πραγματικά με λυπεί πολύ το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει κάποια δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό μου με τον Γιώργο. Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση. Όμως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο. Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και θεωρώ ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο κοινό και στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία.

Εχουμε διαδραματίσει μία πορεία ζωής 35 ετών. Μία πορεία, στην οποία περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές και χαρές και λύπες και κρίσεις. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό, επειδή θέλω να είμαι αληθινή και αυθεντική, αυτό που θέλω να πω – αν και είμαι συναισθηματικά και ψυχολογικά φορτισμένη, είναι ότι θα πρέπει εμείς οι γυναίκες να παλεύουμε για την οικογένειά μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Γιατί έχουμε χρέος να τηρήσουμε και να μείνουμε πιστοί στις επιλογές μας, όταν αυτές οι επιλογές είναι επιλογές ζωής», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του OPEN, Έλα Χαμογέλα.

Για το κατά πόσο την έχουν λυγίσει οι φήμες για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, απαντά: «Η αλήθεια είναι ότι μέσα από την οικογένειά μου είχα μάθει τη βασική αρχή, τα εν οίκω μη εν δήμω, όμως εκτιμώ ότι έχω χρέος να ενημερώσω τον κόσμο για το πώς είμαστε. 35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μια στιγμή στην άλλη, αγαπώ τον άντρα μου και θα είμαι δίπλα του σε ό,τι αποφασίσει».

πηγη

Life: Δημοφιλής Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]