Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται σήμερα το πρωί ο Μένιος Φουρθιώτης

|

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται σήμερα το πρωί, Κυριακή του Πάσχα 2/5, ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο τηλεπαρουσιαστής θα παραληφθεί νωρίς το πρωί από την ΓΑΔΑ, και θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα μπει στην ΣΤ’ πτέρυγα .

Πριν από την μεταφορά του στον Κορυδαλλό θα έχει κάνει μοριακό τεστ για κορονοϊό. Οι άλλοι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση θα μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου ο ένας και στις φυλακές Λάρισας ο άλλος.

Πάσχα… στη φυλακή για τον Μένιο Φουρθιώτη – Κρίθηκε προφυλακιστέος ο παρουσιαστής
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το απόγευμα του Μ. Σαββάτου ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του παρουσιαστή, ο οποίος παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.

Ο παρουσιαστής και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικίας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Παράλληλα, οι συγκατηγορούμενοι του Μένιου Φουρθιώτη αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών κατά τη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, .

Οι δύο άντρες φέρονται να υποστήριξαν ότι τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων «δείχνουν»ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Επιπλέον, τόνισαν πως η μόνη της σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία.

Ο τέταρτος κατηγορούμενος, που είναι αντιμέτωπος μόνο με κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικά, αφέθηκε ελεύθερος.

Η απόφαση για την ποινική μεταχείρηση των τριών κατηγορουμένων ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ύστερα από μία διάσκεψη που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

πηγη

Life: Δημοφιλής Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]