Τάσος Τρύφωνος: O πατέρας του νόσησε από κορωνοϊό – Το μήνυμα προς τους «αρνητές»

|

Η συγκινητική ανάρτηση του παρουσιαστή για τον πατέρα του που νίκησε τον κορωνοϊό.

Ώρες αγωνίας περνούσε για περίπου ένα μήνα ο Τάσος Τρύφωνος. Ο αγαπημένος πατέρας του παρουσιαστή νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, καθώς νόσησε από κορωνοϊό και για μία εβδομάδα βρέθηκε διασωληνωμένος στην εντατική με καταστολή.

Την Κυριακή όμως που μας πέρασε, ο πατέρας του δημοσιογράφου επέστρεψε νικητής στο σπίτι του και θέλησε να ευχαριστήσει μέσω του γιου του, τους «ήρωες» νοσηλευτές και γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή αλλά και τον κόσμο για τη θετική ενέργεια που του στέλνανε.

Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους αρνητές του κορωνοϊού.

«Πρώτη Κυριακή πίσω στο σπίτι !!! Ο Νάκης (πατέρας μου) επέστρεψε σπίτι μετά από συνολικά ένα μήνα στα νοσοκομεία με κορωνοϊό – μια εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος και σε καταστολή στην εντατική του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και μετά στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αμμόχωστο.

Θέλει να ανεβάσω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσει δημόσια τους ΗΡΩΕΣ νοσηλευτές και γιατρούς της ΜΕΘ2 του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, του νοσοκομείου αναφοράς στην Αμμόχωστο και την διευθύντρια του νοσοκομείου κυρία Αμαλία Χατζηγιάννη που του έσωσαν τη ζωή. Θέλει επίσης να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι ενδιαφερθήκατε και στέλνατε μηνύματα για την κατάσταση την υγείας του.

Α, έχει κι ένα μήνυμα για τους αρνητές του κορωνοϊού “ας μιλήσουν με κάποιον που το πέρασε στην εντατική ή ας δουν τι γίνεται στα νοσοκομεία”…», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Life: Δημοφιλής Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]