Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Τίτλοι τέλους στην υπόθεση Νίκου Παππά – Εισήγησή μου στην Ολομέλεια (Βίντεο)

Τίτλοι τέλους σε μια κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία, η οποία ξεκίνησε πριν απο αρκετούς μήνες με τη σύσταση Ειδικής Προκαταρτικής Επιτροπής στην οποία συμμετείχε η κυρία Μάνη, έπεσαν χθες με την υπερψήφιση του πορίσματος της Νέας Δημοκρατίας από την Ολομέλεια της Βουλής.

Έτσι, ο πρώην Υπουργός, κ. Νίκος Παππάς, παραπέμπεται στην Ελληνική Δικαιοσύνη, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Η Βουλευτής, κατά την εισήγησή της, τόνισε ότι η υπό κρίση υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών είναι η συνέχεια της προσπάθειας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει όλους τους αρμούς της εξουσίας, όπως είχε συμβεί με τις παρεμβάσεις στο χώρο της δικαιοσύνης και την περίπτωση Παπαγγελόπουλου, αγνοώντας και καταστρατηγώντας τη θεμελιώδη συνταγματική αρχή της διάκρισης των εξουσιών.

«Προβάλλετε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το επιχείρημα ότι δήθεν θέλατε προς όφελος του ελληνικού λαού για το δημόσιο συμφέρον να βάλετε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. Αυτό είναι ο μανδύας των ενεργειών σας. Αυτό που στην πραγματικότητα θέλατε και επιχειρήσατε να κάνετε, όπως αποδείχτηκε, ήταν να το ελέγξετε το τηλεοπτικό τοπίο. Να χειραγωγήσετε τα μέσα ενημέρωσης, να προωθήσετε τις πολιτικές σας. Και όλα αυτά όχι για το δημόσιο συμφέρον, αλλά μόνο για δικό σας όφελος».

Πολιτικά: Τα άρθρα του μήνα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]