Αναγέννηση ενός εμβληματικού χώρου του Κολινδρού (φώτο)

Σε μια προσπάθεια για αναγέννηση του Αθλητικού Κέντρου Κολινδρού (Ευάγγελος Πολύζος) ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού προκήρυξε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την ενοικίαση του δημοτικού ξενώνα και του κολυμβητηρίου με τα κείμενα σ´αυτό κτίρια (κυλικείο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων κλπ), που βρίσκονται στο χώρο αυτό.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αιγινίου την Τρίτη 13-4-2021 και ώρα 10.00, με τιμή εκκίνησης τα 200 ευρώ.

Τα προς ενοικίαση κτίσματα όπως και ολόκληρο το Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού βρίσκονται σε μια πευκόφυτη περιοχή με εξαιρετική θέα.

Πιστεύουμε ότι ένας σοβαρός επενδυτής μπορεί να λειτουργήσει αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο προς όφελος της επιχείρησής του αλλά και προς όφελος των κατοίκων της περιοχής που θα μπορούν να απολαύσουν το χώρο όλο το χρόνο αλλά κυρίως το καλοκαίρι αφού εκεί έχει πάντα δροσιά.

Για τους λεπτομερείς όρους και για κάθε άλλη λεπτομέρεια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Οικονομική υπηρεσία στο Δημαρχείο Αιγινίου από 08.30 έως 14.30 ή στα τηλέφωνα 2353 350121 ή 103.

Δήμος Πύδνας – Κολινδρού: Τα άρθρα του μήνα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]