Αντιπολιτευτική κατρακύλα στον δήμο Πύδνας-Κολινδρού

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε αποδέκτες (ως ενημερωτικό μέσο) φωτογραφικού υλικού αυτοδιοικητικών του βορρά που με στημένες συναντήσεις προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ακόμη είναι “ρυθμιστές” πολιτικών καταστάσεων!

Δυό χρόνια μετά τις εκλογές του 2019 δεν έχουν αποδεχτεί την ήττα τους και δεν έχουν κάνει την αυτοκριτική τους. Ακόμα θεωρούν τους εαυτούς τους σωτήρες. Ακόμα και σήμερα θεωρούν ότι η ξύλινη πολιτική γλώσσα είναι όπλο για πολιτική τους επιτυχία. Αυτά και άλλα τόσα είναι που κατευθύνουν την αντιπολίτευση του δήμου Πύδνας-Κολινδρού σε μια πολιτική κατρακύλα άνευ προηγουμένου!!

Κανένας ουσιαστικός σχολιασμός για το γεγονός του ότι βρέθηκαν “περίεργα πράγματα” σε προμήθειες και εργασίες του Δήμου για τις οποίες κλήθηκαν να καταθέσουν στην Εισαγγελία Κατερίνης δημοτικοί υπάλληλοι αλλά (όπως είπε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας κ.Κομπατσιάρης) και ο πρώην δήμαρχος.

Ρηχές εκφράσεις για να κατηγορήσουν τον τωρινό δήμαρχο, που σκοπό έχουν να θολώσουν τα νερά και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη!

Ίσως για κάποιους το σήμερα στον δήμο Πύδνας Κολινδρού να μην φαντάζει πολιτικά ιδεατό, αλλά το χθες δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει αύριο!

Όταν αφήνεις το παρελθόν να καθορίζει το μέλλον, είσαι καταδικασμένος να ζεις το παρελθόν.

Δήμος Πύδνας – Κολινδρού: Τα άρθρα του μήνα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]