Διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας (Φώτο)

22 Φεβ, 2021

Σε εξέλιξη είναι από τον Δήμο Δίου – Ολύμπου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης επικεφαλή εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, η διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)». Η διανομή πραγματοποιείται  στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας.

Τονίζεται ότι οι διανομές πραγματοποιούνται  τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες-μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορονοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την κείμενη Νομοθεσία και οι δικαιούχοι, που προσέρχονται στο χώρο διανομής, φοράνε απαραιτήτως μάσκα προστασίας.

Οι δικαιούχοι παραλάβουν τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (ζάχαρη, μέλι, ρύζι, φασόλια, ελαιόλαδο, φακές, ζυμαρικά, αλεύρι, γάλα, τοματοχυμό, μήλα, πατάτες, χοιρινό, βόειο, κοτόπουλο, φέτα, γραβιέρα, σαμπουάν, υγρό πιάτων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, χαρτί υγείας, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σερβιέτες, βρεφικές πάνες)

Τον συντονισμό και την επίβλεψη της διαδικασίας, είναι ο κ Πούλιος Ιωάννης προεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΔΟ. καθώς επίσης ο αντιδήμαρχος κ Καλαιτζής Αθανάσιος ο κ Φόλιος Διονύσιος.

 Η διαδικασία διανομής διεξάγεται ομαλά, καθώς για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους. Όσοι δεν διέθεταν ή δεν δήλωσαν κινητό τηλέφωνο παραλαμβάνουν τα προϊόντα σε ημέρα και ώρα, για την οποία ενημερώθηκαν έγκαιρα μέσω ανακοίνωσης στον τοπικό τύπο, καθώς και μέσω των δομών αλληλεγγύης.

Αξίζει να επισημανθεί, ότι και αυτή τη φορά η προσέλευση των δικαιούχων δημοτών ήταν πολύ ικανοποιητική

 

Σχετικά άρθρα


Τελευταία Νέα©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]