Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους προωθεί την ανακύκλωση συσκευών και ωφελεί το περιβάλλον

Ανακύκλωση συσκευών

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των απορριμμάτων, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος προχώρησε  σε πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου, στον προαύλιο χώρο των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως στον Σβορώνο Πιερίας πραγματοποιήθηκε περισυλλογή παλαιών και χαλασμένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από όλες τις δομές κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα τις τοπικής Εκκλησίας. Στη συνέχεια ο αποσυρόμενος εξοπλισμός παρελήφθη από ειδικό συνεργείο εγκεκριμένης εταιρίας  ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.

Code Embed: Cannot use AD1 as a global code as it is being used to store 4 unique pieces of code in 3348 posts

Με αφορμή την περιβαλλοντική αυτή δράση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα η Ιερά Μητρόπολή μας  προχωράει ένα βήμα παρακάτω, εφαρμόζοντας, μετά την κομποστοποίηση, ακόμη έναν τρόπο ανακύκλωσης, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων αυτή τη φορά. Βασική προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η προστασία και η φροντίδα του  περιβάλλοντος, το οποίο είναι συνυφασμένο με τη ζωή, την καθημερινότητα και την ίδια μας την ύπαρξη».

Νομός Πιερίας: Δημοφιλής Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]