Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει να υλοποιεί σωστικές εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκαλούνται από τις θεομηνίες που πλήττουν την Πιερία

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Η  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με συνεργεία μηχανημάτων έργου συνεχίζει την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν την ΠΙΕΡΙΑ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, βρέθηκε για ακόμα μια φορά, στο πεδίο για αυτοψία της πορείας των σωστικών ενεργειών, ώστε να έχει ολοκληρωμένη και επακριβή εικόνα των εργασιών.

Code Embed: Cannot use AD1 as a global code as it is being used to store 4 unique pieces of code in 2803 posts

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, συνοδευόμενη από τον Υποδιευθυντή Τεχνικών Έργων της ΠΕ Πιερίας, Παναγιώτη Μαυρίδη, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Λάζαρο Προβατίδη, τον Πρόεδρο της Μεθώνης, Θωμά Γαβριηλίδη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Μεθώνης, Ευσταθία Θεοδωροπούλου, Ελευθερία Παπά και Κωνσταντίνο Καλογεράκη επιθεώρησε τις εργασίες που υλοποιούνται στην περιοχή της ΔΕ Μεθώνης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού για τον καθαρισμό των ρεμάτων της περιοχής.

«Οι σωστικές ενέργειες συνεχίζονται μέχρι την ολοκλήρωση της αποκατάστασης των ζημιών για την ασφάλεια όλων μας», σημειώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

 

Σχετικά άρθρα


Τελευταία Νέα©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]