Πάτερ Αρσένιος από το Άγιο Όρος: «Στεναχωριέμαι που σήμερα η εκκλησία είναι απών» (Βίντεο)

Χιλιάδες ήταν για ακόμη μία φορά οι συμπολίτες μας που βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, του υγειονομικού ρατσισμού, των διακρίσεων, και των διαχωρισμών που επιβάλλει η κυβέρνηση στην ελληνική κοινωνία.

Αυτή την φορά η συγκέντρωση και παρά τον καύσωνα, ήταν μεγαλύτερη σε αριθμό αλλά και σε παλμό από την προηγούμενη και από ότι φαίνεται κάθε φορά και όσο περνάει ο καιρός θα βγαίνουν περισσότεροι συμπολίτες μας στους δρόμους διεκδικώντας την ελευθερία τους.

Ανάμεσα στο πλήθος υπήρχαν πάρα πολλοί υγειονομικοί από το Νοσοκομείο Κατερίνης και άλλες δομές, πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί που από ότι πληροφορηθήκαμε ετοιμάζουν και αυτοί κινητοποιήσεις, και κόσμος από όλα τα επαγγέλματα, την εστίαση κ.α., καθώς και ιερείς από το Άγιο Όρος και από την περιοχή μας που κάποιοι από αυτούς μίλησαν και στους συγκεντρωμένους.

Μιλήσαμε με αρκετούς συμπολίτες μας που μας είπαν ότι δεν είναι κατά των εμβολίων, ούτε αρνητές και ότι άλλο προσπαθούν κάποιοι να τους προσάψουν. «Είμαστε κατά του εξαναγκασμού, της υποχρεωτικότητας, και κατά της καταπάτησης των ατομικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών» μας είπαν.

«Δεν έχουμε να χωρίσουμε με κανέναν τίποτα» μας είπαν, «θέλουμε μόνο την ελευθερία μας και το δικαίωμα της επιλογής».

Για περσότερα και να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ https://pierikialithia.blogspot.com/

Ν. Πιερίας: Τα άρθρα του Μήνα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]