Εργολάβος του Δ.Δίου-Ολύμπου εκτόξευσε απειλές εναντίον πολίτη – εθελοντή της Κοινότητας Πλαταμώνα

Ε, ρε, πού φτάσαμε… Εργολάβος του Δ.Δίου-Ολύμπου να απειλεί έναν δημότη και συγκεκριμένα τον γιο του Προέδρου της Κοινότητας Πλαταμώνα! Εκεί φτάσαμε… Όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο Παναγιώτης Κωτούλας, δέχθηκε απειλές και εκφοβισμούς από Εργολάβο του Δήμου.
Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε ο κ. Κωτούλας, την προηγούμενη εβδομάδα προέβη σε δημόσια καταγγελία εναντίον του Δήμου για ρύπανση στον χώρο του πρώην Boulevard. Και σήμερα το πρωί μάζευε εθελοντικά κάποια κλαδιά από ορισμένα σημεία του Πλαταμώνα μετά από υπόδειξη του Προέδρου του Πλαταμώνα.

Η καταγγελία του Παναγιώτη Κωτούλα.
«Την ώρα που πετούσα τα κλαδιά στον (χώρο του) πρώην Boulevard, μέσα στους κάδους», διηγείται ο Παναγιώτης Κωτούλας, «από πίσω μου ήρθε ένας υπάλληλος του δήμου, χειριστής… (αναφέρει και το μικρό του όνομα).
Ο υπάλληλος του Δήμου, εν ώρα εργασίας, άρχισε να βρίζει άσχημα την οικογένειά μου, εμένα προσωπικά ενώ κινήθηκε και απειλητικά προς το μέρος μου, επειδή είχα κάνει καταγγελία, και μου είπε ότι αν ξανακάνω καταγγελία ‘‘θα δεις τι θα πάθεις’’».
Στη δημόσια ανάρτησή του ο Παναγιώτης Κωτούλας απευθύνεται και στον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου αλλά και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, λέγοντάς τους: «Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε, σας καλώ να συνετίσετε τον υπάλληλο και σε 24 ώρες να μου ζητήσει συγγνώμη δημόσια. Σε αντίθετη περίπτωση, επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου».

Κύριε Δήμαρχε, θα το ψάξετε το θέμα; Ή μήπως όχι;
Εμείς εδώ στον «ΟΔΗΓΟ ΠΙΕΡΙΑΣ» δεν εκπλησσόμαστε από τέτοιες (πραγματικές ή πιθανές) συμπεριφορές κάποιων δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Και δεν εκπλησσόμαστε, επειδή ο Δήμαρχος και γενικότερα η Διοίκηση του Δ.Δίου-Ολύμπου φέρεται αλαζονικά σε αιρετούς και σε δημότες που δεν τους θεωρούν δικούς τους.
Και όπως είναι φυσικό, από τέτοιου είδους συμπεριφορές της Διοίκησης, που συζητιούνται στο Λιτόχωρο και στα άλλα χωριά, κάποιοι υπάλληλοι που ίσως είναι και κολλητοί της Διοίκησης, να παίρνουν λάθος μηνύματα, οπότε να παίρνουν και θάρρος ή μάλλον θράσος και να φτάνουν σε ακραίες συμπεριφορές.
Κύριε Δήμαρχε του Δ.Δίου-Ολύμπου, σε τι μέτρα θα προβείτε μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο; Το θέμα αυτό θα το παρακολουθούμε και το επόμενο διάστημα. Και θα επανέλθουμε. Υποπτευόμαστε ότι ίσως δεν θα πάρετε κανένα μέτρο… Αλλά, ας μην προτρέχουμε. Θα δούμε τη στάση σας και θα επανέλθουμε…
Πάντως, όταν ένα περίπου τέτοιου είδους επεισόδιο συνέβη στον Δ.Κατερίνης (άδικη επίθεση και απειλές Δημοτικού Συμβούλου εναντίον υπαλλήλου), ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος το έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο και καυτηρίασε τη στάση του Δημοτικού Συμβούλου και στήριξε τον Δημοτικό Υπάλληλο. Έτσι κάνουν οι Δήμαρχοι που σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους γύρω τους αλλά και θέλουν να αποδώσουν δικαιοσύνη και όχι να επικρατήσουν τα κολλητηλίκια…
Κύριε Δήμαρχε του Δήμου Δίου-Ολύμπου, δεν είναι κακό να παίρνετε και κάποια καλά παραδείγματα από τον διπλανό δήμο σας και από τον Δήμαρχο, Κώστα Κουκοδήμο. Καλό θα σας κάνει…

Φώτο αρχείου

Δήμος Δίου – Ολύμπου: Δημοφιλή του μήνα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]