Λόγος και αντίλογος (Στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού)

Παρέλαβα ένα E-mail από τον κ. Γιάννη Μακρή πατέρα 4 παιδιών με το οποίο κατάγγειλε ότι αδικήθηκε με το να μην προσληφθεί με τις πρόσφατες προσλήψεις του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Θεώρησα υποχρέωσή μου να το κοινοποιήσω άμεσα για ενημέρωση των αναγνωστών του odigos-pierias.

Επειδή θέλω να είμαι όσο γίνεται πιό ακριβής και δίκαιος σ´αυτά που αναρτώ στον odigos-pierias και επειδή θεωρώ αδιαπραγμάτευτη την εντιμότητα του Στρατηγού-Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Μανώλα, αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του για να τον ρωτήσω σχετικά.

Μιλήσαμε για αρκετή ώρα.

Ο κ. Δήμαρχος με διαβεβαίωσε ότι βασικό κριτήριο επιλογής προσωπικού για πρόσληψη στο Δήμο είναι το συμφέρον των πολιτών.

Όπως είπε, μία επιπλέον απόδειξη της αντικειμενικότητας των προσλήψεων είναι το γεγονός ότι μεταξύ των προσληφθέντων είναι και άτομο που στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Λαγδάρη.

Code Embed: Cannot use AD1 as a global code as it is being used to store 4 unique pieces of code in 3108 posts

Σε ερώτησή μου αν αληθεύει ότι έχει συγγενική σχέση με κάποιον από τους προσληφθέντες όπως γράφτηκε σε κάποιο blog, απάντησε ότι είναι απόλυτα ψέμα για το οποίο δεν απορεί καθ´ότι έχουν γραφεί και χειρότερα.

Μου θύμησε αυτό που είχε πει ο Τσώρτσιλ: «Ποτέ δεν θα φθάσεις στον προορισμό σου, αν σταματάς να ρίξεις πέτρα σε κάθε σκυλί που σου γαυγίζει».

Τελειώνοντας πρέπει να ομολογήσω ότι ο κ. Δήμαρχος με έπεισε για την αλήθεια των λεγομένων του.

Διαβάστε εδώ την  Καταγγελία του πολίτη

Αφήστε μια απάντηση

©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]