Τέλος εποχής …Ή αρχή εποχής;

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Τέλος εποχής…. Ή αρχή εποχής;

Σιγά σιγά αποσυνδέονται όλα τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις που είχαν εγκατασταθεί από τους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες σε μια προσπάθεια να φέρουν χαρά και χριστουγεννιάτικο πνεύμα στους δημότες ..

Η πρόθεση καλή, μόνο που λίγοι μπόρεσαν να απολαύσουν το θέαμα λόγω λοκντάουν και τελικά πολλοί αντέδρασαν αρνητικά…

Το να θέλει κανείς να αλλάξει την διάθεση των πολιτών σε δύσκολους υγειονομικούς καιρούς με περιοριστικά μέτρα μετακίνησης είναι ένα χαμένο στοίχημα από την αρχή !

Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την ολοήμερη καταθλιπτική ενημέρωση που βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ.

Κανένας πολίτης, επίσης, δεν μπορεί να κατανοήσει πως γίνεται να υπάρχει έλλειψη χρημάτων για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των νοσοκομείων αλλά να περισσεύουν για λαμπάκια και διάφορες ακριβές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις !

Η ψυχική διάθεση μερικών συνανθρώπων μας ίσως να βελτιώθηκε αυτές τις γιορτινές μέρες αλλά δυστυχώς η κατάθλιψη παραμονεύει και αν δεν αλλάζει το περιεχόμενο των τηλεοπτικών προγραμμάτων φοβάμαι πως θα μετρήσουμε απώλειες άλλων τύπων.

Τέλος εποχής, λοιπόν, για τις γιορτές..

Τέλος εποχής, επίσης, για τις πολλαπλών θεμάτων ενημερώσεις… Ο πολιτικός, ο ιατρός, ο νοσηλευτής, ο εκπαιδευτής ακόμη και ο απλός πολίτης, όλοι στις συνεντεύξεις τους ερωτώνται μόνο για το Covid 19…..

Αρχή εποχής για το Covid 19, λοιπόν…. Και τέλος εποχής ίσως να μην έρθει ποτέ !

Δήμος Πύδνας – Κολινδρού: Τα άρθρα του μήνα

Σχετικά Άρθρα


© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]