Τηγανητά κεφτεδάκια με σπανάκι

Κεφτεδάκια

Υλικά για 6-8 άτομα:
1/2 κιλό σπανάκι
300 γρ. σέσκουλα
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
2-3 πράσα
1 ματσάκι άνηθο
4 αυγά
1 φλ. αλεύρι
1 φλ. λάδι
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένετε πολύ καλά τα λαχανικά με άφθονο νερό.
Κατόπιν, τα ψιλοκόβετε και τα αλατίζετε ενώ στη συνέχεια τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό.
Μόλις χάσουν τα υγρά τους, τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν καλά όλα τα υλικά.

Code Embed: Cannot use AD1 as a global code as it is being used to store 4 unique pieces of code in 3173 posts


Στη συνέχεια, ζεσταίνετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε μία- μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Μόλις το σχήμα τους αρχίζει να παίρνει εκείνο των κεφτέδων τους βγάζετε από το λάδι.
Στραγγίζετε τα λάδια σε ένα κομμάτι χαρτί και σερβίρετε.

Περισσότερα άρθρα για συνταγές  πατήστε εδώ …

Αφήστε μια απάντηση

©All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]