Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαζί μπορούμε …

«H βράβευση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα 1α Επιχειρηματικά Βραβεία “ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ”».

 Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ», τα οποία διοργανώθηκαν, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων (Σ.Ε.Β.Ε.).

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. που από το 1979 έως και σήμερα παράγει ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και εξάγει τα καινοτόμα προϊόντα της σε 72 χώρες του εξωτερικού με συνεχή αυξανόμενη πορεία, έλαβε τιμητικό βραβείο με τον τίτλο «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας». Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την πορεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και να αναφερθεί ιδιαίτερα στον φετινό εορτασμό των 40 ετών της εταιρείας από το έτος ίδρυσής της έως και σήμερα.

     Την εκδήλωση χαιρέτησαν σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης και τίμησαν με την παρουσίας τους σημαντικές προσωπικότητες της πολιτείας, παραγωγικών & επιχειρηματικών φορέων της χώρας και του επιχειρηματικού κόσμου. Η πρώτη διοργάνωση των επιχειρηματικών βραβείων ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ άφησε στους επισκέπτες της τις καλύτερες εντυπώσεις, αναδεικνύοντας πρότυπα επιχειρηματιών και εμπνέοντας την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά.

Share this post