Τα αίματα στο ριάλιτι μαγειρικής έχουν ανάψει για τα καλά

Το MasterChef όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία τα έχει όλα. Εκτός από… ολίγη μαγειρική οι κάμερες δείχνουν τις έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους εναπομείναντες διεκδικητές του τίτλου. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο λοιπόν η «παλιά» Μαρία Μπέη διαστραύρωσε τα ξίφη της με την νεοεισερχόμενη Μαριάννα Πουλμεντή.

Πιο συγκεριμένα οι δυο κοπέλες διαγωνίστηκαν μαζί με την Μπλε ομάδα, η οποία και αναδείχθηκε νικήτρια στην πρόσφατη ομαδική δοκιμασία. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της εξόδου της ομάδας, όπου συνάντησαν τον Γιάννη Αποστολάκη τα δύο κορίτσια ήρθαν σε μια «κόντρα» με αφορμή την οριστική αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι έπειτα από την μονομαχία με τον Δημήτρη Μπέλλο! Η μία λοιπόν για τα… μάτια του Ηλία και η άλλη για τα… μάτια του Μπέλλου.

«Ποιος θα ‘θελε, άλλωστε, να μπει ο Ηλίας;»,αναρωτήθηκε με νόημα η Μαριάννα Πουλμεντή στο τραπέζι της ομάδας, ενώ λίγο αργότερα στην κάμερα του MasterChef πρόσθεσε πως: «Προσωπικά τον Ηλία τον έβλεπα στον τελικό και τον έβλεπα και νικητή! Εκείνος ξέρει και την κουζίνα που του αρέσει, τα στησίματα του πάντα δείχνουν ότι είναι ο Ηλίας οπότε θεωρώ ότι άξιζε να μείνει».

Λίγο μετά η Μαρία Μπέη που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω εξέφρασε και εκείνη την άποψή της για την πρόσφατη μονομαχία που είχε ο Ηλίας Κιαζόλι με τον Δημήτρη Μπέλλο με αποτέλεσμα να ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία.

«Εκνευρίστηκα με την Μαριάννα! Είναι πάρα πολύ άσχημο να βλέπεις τέτοιου είδους συμπεριφορές από τη στιγμή που έχουν κατέβει δυο άτομα κάτω και ο ένας, ο Δημήτρης να ρισκάρει τη θέση του μέσα στο σπίτι ενώ δεν έχει βγει ποτέ. Με ενοχλεί αυτό το γεγονός. Άμα το παίζεις τόσο μάγκας, σήκωσε το χέρι σου να κατέβεις κάτω και να μαγείρευες η ίδια! Ότι έλεγαν συμβουλές πάνω από τον εξώστη και το έπαιζαν μάγκες, εγώ είμαι κατά αυτής της αντίληψης», σημείωσε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη του MasterChef.

MasterChef: Η Μαρία Μπέη "τα πήρε" με την Μαριάννα Πουλμέντη

πηγη