Τα στελέχη της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της Διεθνούς αγοράς, προωθώντας με επιτυχία τα ελληνικά συστήματα ασφαλείας της εταιρείας, τα οποία διακρίνονται για την τεχνολογία αιχμής, την καινοτομία και την ποιότητά τους. Τον τελευταίο μήνα τα στελέχη της εταιρείας κατάφεραν να ανοίξουν δύο (2) νέες αγορές, μία στο Νεπάλ για προϊόντα σε μεγάλο οικοδομικό συγκρότημα  και μία στον Καναδά για προϊόντα ασφαλείας στον  κλάδο της ναυτιλίας.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  διαθέτει ισχυρό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις αγορές της Σκανδιναβίας, όπου ειδικά στη Σουηδία και στη Νορβηγία, το μέγεθος αγοράς των προϊόντων της στον κλάδο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας προσεγγίζει το 20%, ενώ τα στελέχη της είναι σε συνεχή διαδικασία υποστήριξης σε 72 χώρες, όπου η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της, αλλά και σε διαδικασία ανάπτυξης νέων αγορών στο νότιο άκρο του πλανήτη, όπως η Νότιος Αφρική. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  εδώ και 40 χρόνια αποδεικνύει καθημερινά ότι υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα, η οποία παράγει και εξάγει ηλεκτρονικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής σε όλο τον πλανήτη. Το νέο  της motto είναι: «Sky is the limit (ο ουρανός είναι το όριο)», το οποίο συνδυάζεται με την προώθηση του νέου φωτιστικού ασφαλείας Sky Line, με απόδοση 1.000 lumens. 

     Πρωτίστως όμως ευχαριστούμε τους Έλληνες ηλεκτρολόγους και καταναλωτές, αλλά και όλο το συνεργαζόμενο δίκτυο του ηλεκτρολογικού υλικού και των συστημάτων πυρόσβεσης και ασφαλείας, το οποίο εδώ και 40 χρόνια παραμένει πιστό στις αρχές και τις αξίες που από κοινού πρεσβεύουμε.  Με την ολοκλήρωση της επετείου  των 40 ετών της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχουμε βάλει πλώρη για να γιορτάσουμε ακόμη πιο δυναμικά και με ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια τα 50 χρόνια της εταιρείας.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».