Παλιάμπελα : Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι !!(Φώτο-Βίντεο)

Παλιάμπελα : Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι !!

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Σε απόγνωση οι κάτοικοι από τα Παλιάμπελα, Δήμος Πύδνας-Κολινδρού μη ξέροντας πλέον σε ποιον να απευθυνθούν για να λυθεί το επικίνδυνο για την υγεία τους πρόβλημα…

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, η Αστυνομία, η Δημοτική Αρχή και η υγειονομική υπηρεσία εδώ και εβδομάδες ..

Παρόλα αυτά, σε ένα μικρό χωριό όπου η κυκλοφορία είναι ελάχιστη, φοβούνται να περπατάνε, φοβούνται να παίζουν τα παιδιά στους δρόμους….

Μια αγέλη σκυλιών κυριαρχεί και τρομοκρατεί ένα ολόκληρο χωριό !

Τα σκυλιά συχνάζουν σε ένα μαντρί το οποίο βρίσκεται μόλις 50 μέτρα μακριά από το πιο ακριανό σπίτι. Ο ιδιοκτήτης του μαντριού τα χρησιμοποιεί ως τσομπανόσκυλα και τα ταΐζει με ωμά κόκαλα σε όποιο σημείο του χωριού τον βολεύει ! Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει γεμίσει το χωριό με κόκαλα άλλα φρέσκα, άλλα μισό φαγωμένα, άλλα παλιά με ότι συνεπάγεται μόλις αρχίσουν οι ζέστες του καλοκαιριού !

Αδέσποτα χωρίς να είναι κάθε αυτού αδέσποτα πια, επιθετικά άρρωστα σκυλιά γεμάτα ψύλλους κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και ανενόχλητα σπέρνοντας τον τρόμο και τον φόβο σε όποιον τολμήσει να βρεθεί στον δρόμο τους ! Μια σπαζοκεφαλιά για όλες τις υπηρεσίες οι οποίες δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιανού αρμοδιότητα είναι αυτό το πρόβλημα σύμφωνα με τους τωρινούς νόμους.

Στην Ελλάδα του 2021, όπου θερίζει το Covid 19, ένα ολόκληρο χωριό της Βόρειας Πιερίας περιμένει απεγνωσμένα να παρθεί οριστική λύση για να γλιτώσει από την υγειονομική βόμβα που αποτελεί η ανεξέλεγκτη αγέλη σκυλιών…

Στο κεντρικό δρόμο του χωριού ταΐζει τα σκυλιά…

Δήμος Πύδνας – Κολινδρού: Τα άρθρα του μήνα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]