Για κάποιον που «δεν υπάρχει»

Οι αναγνώστες του «Οδηγού Πιερίας» να με συγχωρέσουν που το Άρθρο μου αυτό το απευθύνω σε κάποιον που «δεν υπάρχει» «Κύριε Σάββα Φτυάρη»


Εγώ έχω όνομα, διεύθυνση και επάγγελμα. Όσα γράφω τα γράφω επώνυμα και με το θάρρος της γνώμης μου. Δεν μου τα υπαγορεύει ΚΑΝΕΙΣ.

Εσείς ποιός είστε; Δεν είναι δειλία να κρύβεστε πίσω από ένα ψευδώνυμο;

Γιατί με τόση εμμονή κυνηγάτε τον Δημάρχο Πύδνας-Κολινδρού πετώντας κάποιες λίγες φορές και κάποιες σπόντες κατά του πρώην Δημάρχου για να κάνετε τον αντικειμενικό;

Εγώ «κύριε Φτυάρη» δεν κατηγόρησα τον προηγούμενο Δήμαρχο όπως εσείς γράφετε. Σε σας αναφέρθηκα. Απλά ανάφερα κάποια στοιχεία που είναι διαθέσιμα στον καθένα. Αρκεί να θελήσει να ασχοληθεί και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» υπάρχουν όλα. Για να τα βρεις όμως πρέπει να ψάξεις και αυτό χρειάζεται κόπο. Εσείς κατηγορείτε χωρίς στοιχεία και φυσικά χωρίς κόπο.

Να ξέρετε ότι δεν είμαι ούτε πρόκειται να γίνω τσιράκι κανενός για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν τα πέρνω από κανένα.

Όπως παλιότερα το blog μου είχε κατακρίνει το Δήμαρχο, έτσι τώρα επαινεί ότι καλό κάνει. Και επειδή δεν τα πέρνω να είστε βέβαιος ότι θα τον ξανακατακρίνει όταν διαπιστώσει κάτι κακό.

Αυτό θα πει αντικειμενικότητα. Ναι «κύριε Φτυάρη». Ο Blogger-Αρθρογράφος-Αρχισυντάκτης-Ηλεκτρολόγος (μακάρι να ήμουν και Στρατηγός) ΥΠΑΡΧΕΙ, δεν φοβάται και μπορεί να κάνει δημοσιογραφική έρευνα αναφέροντας και τις πηγές του.

Εσείς που είστε ένας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ δειλός μπορείτε να αναφέρετε τις πηγές σας και να δώσετε πειστικά στοιχεία για όσα γράφετε;

Όπως έγραψα και σε Άρθρο μου, πίσω από κάθε εμμονή κρύβεται κάτι. Είμαι πλέον σίγουρος για το τί κρύβει η δική σας εμμονή. Μάλλον εσείς θεωρείτε τους αναγνώστες σας πρόβατα, αφού συνεχώς τους σερβίρετε σανό.

Επειδή συνεχίζετε να «ξύνεστε στη γκλίτσα του τσομπάνη», πώς εσείς ο «σωστός» και «αντικειμενικός» που κάνατε ολόκληρο θέμα επειδή δόθηκε έργο 1.488 ευρώ σε εργολάβο με έδρα την Άσσηρο Θεσσαλονίκης «καταπίνετε» τόσο εύκολα τις 37.950 ευρώ που όπως με στοιχεία από τη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» κοινοποίησα, είχαν δοθεί από την προηγούμενη δημοτική Αρχή σε εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη;

Σας αφιερώνω δύο ακόμα απ´ευθείας αναθέσεις στην ίδια εταιρεία, συνολικού ποσού 49.600 ευρώ.

Μην προσπαθείστε να πείτε ότι κατηγορώ τον προηγούμενο Δήμαρχο. Στη δική σας «αντικειμενικότητα» αναφέρομαι.

Ένας Blogger-Αρθρογράφος-Αρχισυντάκτης-Ηλεκτρολόγος σας υπενθυμίζει ότι «ΣΩΣΤΗ δημοσιογραφία σημαίνει έρευνα για αναζήτηση της αλήθειας». Δεν σημαίνει ανεύθυνη, ανώνυμη και κατά συνέπεια ύποπτη κριτική και λάσπη στον ανεμιστήρα.

Αυτά προς το παρόν «Σάββα Φτυάρη».

Ότι και να μου απαντήσεις δεν πρόκειται να χάσω άλλο από το χρόνο μου για σένα, όχι μόνο γιατί «δεν υπάρχεις» αλλά και γιατί έχω πιό σοβαρά πράγματα να κάνω.

Θα διαλέξω εγώ το πότε θα ξανααασχοληθώ με κάποιον «ανύπαρκτο». Άλλωστε το δικό μου blog δεν χρειάζεται σκουπίδια όπως οι δικές σου δημοσιεύσεις για να αυξήσει τους αναγνώστες του.

Γιατί ο «Οδηγός Πιερίας» είναι ένα σοβαρό blog που ποτέ δεν θα σερβίρει στους αναγνώστες του σανό.


ΥΓ 1 : Όσα blog δεν έχουν να παρουσιάσουν σοβαρή αρθρογραφία χρησιμοποιούν ανώνυμους συκοφάντες για να γεμίσουν τις στήλες τους
ΥΓ 2 : Ο ιδιοκτήτης του blog που σε στεγάζει Σάββα Φτυάρη, πού και πότε δουλεύει ;;;
Όπως γράφει και ο Δήμαρχος (ή στρατηγός, όπως τον αποκαλείς εσύ Φτυάρη)

«Τα συμπεράσματα δικά σας…»

Δήμος Πύδνας – Κολινδρού: Τα άρθρα του μήνα

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]