Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά η εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Sakura Κατερίνης στην αίθουσα δεξιώσεων «Υάκινθος» στην Παραλία Κατερίνης.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Εδεσιμότατος Πατήρ Ιωάννης και παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Βουλευτής Πιερίας κ. Σάββας Χιονίδης, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν με έπαθλα οι αθλητές του Α.Σ. Sakura Κατερίνης
οι οποίοι διακρίθηκαν τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε βαλκανικό επίπεδο.
Επίσης βραβεύτηκε με δώρο από το X-Τreme Stores Κατερίνης, ο αθλητής Παναγιώτης Κυβελίδης για την καλύτερη ρίψη του 2019.
Οι 2 τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά στις βασιλόπιτες, Γεώργιος Αναγνώστου και Κωνσταντίνος Ασκίδης κέρδισαν ο καθένας από μια εκδρομή αναψυχής προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου Fly Club, ρουχισμό από το κατάστημα αθλητικών ειδών Συμεωνίδης, όπως και ένα πλούσιο καλάθι φρούτων από τον κ. Πασχάλη Καλιό.

Ο Sakura Κατερίνης θέλει να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλο το κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση, αλλά και σε όλους αυτούς που θέλανε αλλά δεν μπορέσανε να έρθουνε.
Τέλος να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις που στέκονται αρωγοί στη προσπάθεια που κάνει για την αναγνώριση και την ανάπτυξη του Τζούντο στη πόλη.

facebook /sakurakaterini
Instagram/sakurakaterini