Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Σάκης Ρουβάς στο The Voice, με μια διαγωνιζόμενη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, αναφερόμενος στη Βάλια Δήμου, της είπε πως πρέπει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που έχει με τη φωνή της, ώστε να την πάρει και να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον. Εκεί, έκανε μια απρόσμενη κίνηση που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Ο κριτής του The Voice είπε στη Βάλια πως είναι «υπέροχη τραγουδίστρια» και πως «πονάει η καρδούλα μου που σε ακούω να τραγουδάς έτσι». Η διαγωνιζόμενη είπε πως όταν μπορέσει να κάνει την απαραίτητη θεραπεία, θα το κάνει, με τον Ρουβά να της λέει πως θα ήθελε να αναλάβει αυτός τα έξοδα!

The Voice: Το βίντεο με την όμορφη κίνηση του Ρουβά
«Θέλω να βρούμε έναν τρόπο να γίνεις καλά και μετά θέλω να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις», είπε αρχικά ο Ρουβάς και όταν η διαγωνιζόμενη του είπε ότι θα πάει στον γιατρό όταν μπορεί να καλύψει τα ιατρικά έξοδα, αυτός προσφέρθηκε να τα αναλάβει.

«Δεν ξέρω τι να πω… Πραγματικά… Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο, μου ακούγεται σαν όνειρο ειλικρινά και θα ήταν υπέροχο. Δεν έχω λόγια. Από την πρώτη, όμως, μέρα που παρατηρήσατε το πρόβλημα στις πρόβες θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δώσατε τέτοια προσοχή. Διαρκώς ήσασταν υπερπροστατευτικός απέναντι μου», απάντησε η Βάλια Δήμου.

Στο τέλος, αφού ο Ρουβάς ανακοίνωσε πως από τα Battles θα συνεχίσει η Μαρίνα, είπε στην Βάλια πως τη Δευτέρα (σήμερα), αν το θέλει και η ίδια, θα της έκλεινε ραντεβού με τον προσωπικό του ωτορινολαρυγγολόγο, τον κ. Δ. Λολούδη, κάτι που αποδέχτηκε η τραγουδίστρια με μεγάλη χαρά.

πηγή