Παρουσιάστηκε στο Λιτόχωρο ο διαδραστικός ψηφιακός σταθμός τουριστικών πληροφοριών (Φώτο-βίντεο)

Μπροστά στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου έχει εγκατασταθεί ο διαδραστικός ψηφιακός σταθμός τουριστικών πληροφοριών (info kiosk), η παράδοση του οποίου έγινε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλία Χατζηχριστοδούλου, με την παρουσία του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου, Ευάγγελου Γερολιόλιο.
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Χατζηχριστοδούλου κατά την παρουσίαση, ο σταθμός αυτός παρέχει δυνατότητα στους επισκέπτες να λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες για περιοχές και παροχές του δήμου σε παραθαλάσσιους οικισμούς, οικισμούς στον Όλυμπο, αρχαιολογικούς προορισμούς, χώρους αναψυχής, κλπ.
Ο διαδραστικός ψηφιακός σταθμός τουριστικών πληροφοριών είναι ένα μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής το οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες και να πληροφορούνται αυτά που συνήθως αναζητούν μεταβαίνοντας σε τόπους με τουριστικό ενδιαφέρον.

Τέλος, τις ευχαριστίες του προς τον κ. Χατζηχριστοδούλου εξέφρασε ο Δήμαρχος, Ευάγγελος Γερολιόλιος, για την εγκατάσταση αυτού του σταθμού στο Λιτόχωρο Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Σχετικά Άρθρα

© All rights reserved.
Developed by MagicAnes

Επικοινωνία
EMAIL: [email protected]