Η VM BEAUTY υποστηρικτής του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη η Εταιρεία Φυτικών Καλλυντικών, Σαπώνων και Μπομπονιέρων συμμετείχε ως χορηγός σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας ….σε συνεργασία με την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, τον Ιατρικό Σύλλογο και άλλους φορείς.

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου, εξαιρετικό ενδιαφέρον προκάλεσαν οι εισηγήσεις αξιόλογων επιστημόνων που σκοπό είχαν όχι μόνο να ενημερώσουν αλλά και να προβληματίσουν όλους τους παρευρισκόμενους για τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Η VM BEAUTY ως υποστηρικτής του έργου του Συλλόγου Διαβητικών Νομού Πιερίας μοίρασε αρωματικά σαπουνάκια σε σχήμα πεταλούδας, το διαχρονικό σύμβολο της αλλαγής.

Στο πλαίσιο της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις για τους πολίτες της Πιερίας (δώρα, παιχνίδια, εκπαίδευση γύρω από τον διαβήτη, προσφορά εδεσμάτων) ενώ έγιναν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος και γλυκοζιωμένης αιμοσφαιρίνης.

Όπως δήλωσε η υπεύθυνη της Εταιρείας VM BEAUTY, Βίκυ Μήτρου: «Στηρίζουμε φορείς που προσφέρουν με αγάπη και συνέπεια. Φορείς που με τις δράσεις τους προσφέρουν έργο στήριξης σε πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη αλλά και συμβάλλουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών.

Η εταιρεία μας με τον ίδιο ζήλο θα συμμετέχει στο μέλλον και σε άλλες δράσεις που αποσκοπούν στο κοινό καλό».

Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή