Του Γιώργου Καρανικόλα
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Αιγινιακού, που έγινε το διήμερο 30 – 31 Μαΐου στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου Γιάννης Παραλυκίδης”, υπό την αιγίδα του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού .
Συμμετείχαν τα τμήματα υποδομής Κ8, Κ10 και Κ12, από 13 Ακαδημίες ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας, ήτοι ΠΑΟ Κουφαλίων, ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, Μακροχωρίου, Αστέρα Αλεξάνδρειας, Βεργίνας, FC Olumpian Κατερίνης, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, FC Κατερίνη, ΓΑΣ Σβορώνου, Αναγέννησης Κολινδρού, Κεραυνού Μακρυγιάλου, Όλυμπου Λεπτοκαριάς και Αιγινιακού .
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ακαδημίας του Αιγινιακού, για την προσπάθεια, που κατέβαλαν ώστε η διοργάνωση να στεφθεί από εξαιρετική οργάνωση και υποδειγματική φιλοξενία .
Η γιορτή των αναπτυξιακών ηλικιακών κατηγοριών που, είχε κεντρικό μήνυμα από τους οικοδεσπότες ” Ο αθλητισμός δεν χτίζει μόνο σώματα – χτίζει Πολίτες” συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών φιλάθλων – γονέων, οι οποίοι κατέκλυσαν το “Γιάννης Παραλυκίδης” .
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης, οι Βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Φώντας Μπαραλιάκος και Σπύρος Κουλκουδίνας της Νέας Δημοκρατία και Κομνηνός Δελβερούδης της Νίκης και ο Περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας κ. Θανάσης Λιακόπουλος .
Από τον χώρο της Τοπικής αυτοδιοίκησης οι Αντιδημαρχοι του Δήμου μας Τάσος Παράσογλου και Νίκος Καλύβας και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Ιωαννίδης και Κλέαρχος Λακασάς .
Η ΕΠΣ Πιερίας εκπροσώπηθηκε από τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Τσακνάκη και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής κ.κ. Τάσο Σιαμπίρη και Γιώργο Καρανικόλα, ενώ τα παρόν στους αγωνες έδωσε και ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τον Σβορώνο Κυριακος Παπαδόπουλος,άπαντες στο τέλος έκαναν τις απονομές – βραβεύσεις.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Κ12
1) FC Olumpian Κατερίνης
2) Αιγινιακός
3) Αναγέννηση Κολινδρού
4) Όλυμπος Λεπτοκαριάς
5) Βεργίνα
Κ10
1) FC Olumpian Κατερίνης
2) Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
3) Αιγινιακός
4) Αναγέννηση Κολινδρού
Κ8
1)Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
2) Αιγινιακός
3) Αναγέννηση Κολινδρού
4) Βεργίνα
Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης σε χαιρετισμό του αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια εκδήλωση, και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για το υψηλό επίπεδο της αγωνιστικής τους παρούσιας, ευχήθηκε καλή πρόοδο τόσο στα μαθήματα τους, όσο και στο άθλημα, που αγαπούν .
Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του συλλόγου Τάσος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τους χορηγούς, προσκεκλημένους και γονείς για την σημαντική συνεισφορά τους και με τη σειρά του έδωσε τα εύσημα στα παιδιά για την αγωνιστικότητα και την αθλητική τους παιδεία .
Ενδιάμεσα μια έκπληξη περίμενε τη Προπονήτρια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αιγινιακού Μαρία Παυλίδου, αφού η επιτροπή Ακαδημιών του Αιγινιακού την τίμησε για την προσφορά της στα αναπτυξιακά τμήματα υποδομής του συλλόγου .
Φωτό από το τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Αιγινίου :
















































