Αιγινιακός – Θερμαϊκός Κορινού 5-0: Παράσταση για έναν ρόλο!

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για τον Αιγινιακό, να επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα (5 – 0), αυτή τη φορά επί του Θερμαϊκού Κορινού, ως τυπικά γηπεδούχος στο Δημοτικό γήπεδο Κολινδρού “Ηλίας Δούλιας”, αφού στο γήπεδο του έγινε επανασπορα του χορτοτάπητα και ήταν ανέτοιμο .

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις της και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, “κλείδωσε” στο α’ ημίχρονο την νίκη, καθώς προηγήθηκε με 3 – 0 .

Στην επανάληψη άνοιξε περισσότερο η ψαλίδα του σκόρ, για την ομάδα της Βόρειας Πιερίας, που έφτασε με άνεση στην σαρωτική επικράτηση .

Ο Θερμαϊκός είχε αρκετές αδυναμίες και δεν μπόρεσε να παλαίψει με αξιώσεις για κάτι καλό στην ροή του παιχνιδιού .

Στο 20′ ο πρωοθηθείς Δημήτρης Βλάχος επωφελήθηκε κακή συνεννόηση των αμυντικών του Κορινού και με κοντινό πλασσέ έβαλε μπροστά την ομάδα του στην υπόθεση τρίποντο .

Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με άπιαστο κτύπημα φάουλ στο γάμα της εστίας του Τοπουζλή έγραψε το 3 – 0 .

Στο 36′ ο Γιάννης Πιπιλιάρης με ωραία προσωπική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ τριπλάσιασε τα τέρματα των Αιγινιωτών .

Στο 47′ ο Πιπιλιάρης τροφοδότησε τον Παύλο Λουτζιανιώτη, που με θαυμάσιο απευθείας σούτ πέτυχε το 4 – 0 .

Στο 53′ εκπληκτική προσπάθεια του Γιάννη Πιπιλιάρη, που πέρασε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων δεν είχε ευτυχή κατάληξη, γιατί η μπάλλα βρήκε το κάθετο δοκάρι .

Στο 68′ ο  Γιάννης Πιπιλιάρης υπέγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης, όταν μετά από κάθετη πάσα του Λουτζιανιώτη, με εντυπωσιακό σούτ έστειλε την μπάλλα στο παραθυράκι των γκόλ – πόστ του Θερμαϊκού .

Διαιτητής ο κ. Γιώτσας και Βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Σταφιδας και Γιαννάκης

Οι συνθέσεις :

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος) 

Τόλιος στο 70′ Σαραηλίδης, Λαχα, Σειτανίδης, Βλάχος, Γαλόπουλος στο 65′ Δεδηλιάρης, Αβραμόπουλος στο 46′ Προβατίδης, Πιπιλιάρης στο 70′ Γεωργίου, Λουτζιανιώτης, Παππάς, Κούτλας, Lici στο.

56′ Sharka .

Θερμαϊκός (Τάσος Ιωαννίδης) Τοπουζλής, Γκαντάς, Χνούδας, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Μαχαιρίδης, Φωτιάδης,  Ζαπουνίδης, Κατσούλης, Θεοτοκίδης στο 52′ Δοβλέτογλου .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Χορηγοί

Σχετικά άρθρα